Siirry pääsisältöön

Mitä työ HUSissa antaa?

Terveydenhuoltoalan edelläkävijänä meillä pääset tekemään arvokasta työtä yhteiskuntamme eteen tavalla, jota et muualla pääse kokemaan. HUSissa olet elämäntyössä.

Kaksi työntekijää keskustelee portailla istuen.

Ainutlaatuisia työtehtäviä terveydenhuollon eturintamassa

Suomen johtavana sairaalakokonaisuutena HUS tarjoaa työtehtäviä, jollaisia muualla ei ole tarjolla. Meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito. Eri aloja edustavat ammattilaiset muodostavan joukon, jossa jokaisella on tärkeä paikkansa yhteiskuntamme vaikuttajana, vastuunkantajana ja terveydenhuollon takaajana. Haluamme tarjota työntekijöillemme parhaat mahdollisuudet olla mukana kehittämässä hyvinvoivaa ja terveempää yhteiskuntaa.

Urakehitystä ja jatkuvaa oppimista tutkijayhteisössä

Olemme yksi Suomen suurimmista tutkijayhteisöistä ja opiskelijoiden työssäoppimispaikoista. Jatkuvan korkeatasoisen tutkimustyömme tulokset vaikuttavat merkittävästi kaikkien suomalaisten hyvinvointiin. Meille on tärkeää, että tämä uusin tieto siirtyy kaikkien kollegoidemme käyttöön. HUSista saadut opit kantavat läpi uran niin Suomessa kuin ulkomaillakin. 

Yhteisöllisyyttä ja yhdenvertaisuutta moniammatillisessa tiimissä

Moniammatillisuus on vahvuutemme. Rakennamme arkea luottamalla tiimien ammattitaitoon ja luomalla mahdollisuuksia johtaa omaa työtä. Vaikka HUS on suuri, arjen työyhteisösi koostuu kannustavista tiimikavereista ympärilläsi. HUSissa 79 % lääkäreistä suosittelisi omaa yksikköään työpaikkana (Henkilöstötutkimus 2021). Meillä pyydetään ja saadaan apua. 

Henkilöstöetuja ja hyvinvointia kaikissa elämäntilanteissa

Tavoitteemme on tasapaino - vastuu ja vapaus, työ ja vapaa-aika. Haluamme olla työpaikka, johon mahtuu monenlaisia elämäntilanteita. Työ joustaa, kun elämäntilanne sitä vaatii. 

Tuemme työhyvinvointia liikunta- ja kulttuurieduilla sekä työsuhdematkaedulla. Tarjoamme sairaan lapsen hoitopalvelua sekä mahdollisuuden hankkia työsuhdeasunto ja vuokrata henkilöstöhintaan lomamökkejä. HUSista saat itsellesi savuttoman työpaikan. 

Vapaana olevia työsuhdeasuntoja voit tiedustella osoitteesta asuntopalvelut@hus.fi.

Ajankohtaisia rekrytointitapahtumia

Tutustu ajankohtaisiin rekrytointitapahtumiin. 

Meilahden sairaaloiden avoimet ovet

Rekrytointitapahtuma
Helsinki

Opiskelijasta ammattilaiseksi & ura HUSissa

Rekrytointitapahtuma

Palaute

Löysitkö etsimäsi?

Kiitos palautteesta!

Kiitos palautteestasi!

Kirjoita tähän verkkosivustoa koskeva palautteesi.

Ethän kirjoita tähän henkilökohtaisia tietojasi. Huomioithan, että emme vastaa tämän lomakkeen kautta jätettyihin palautteisiin. Muuta kuin verkkosivustoa koskevaa palautetta voit antaa palautesivullamme.

Kirjoita tähän verkkosivustoa koskeva palautteesi.

Ethän kirjoita tähän henkilökohtaisia tietojasi. Huomioithan, että emme vastaa tämän lomakkeen kautta jätettyihin palautteisiin. Muuta kuin verkkosivustoa koskevaa palautetta voit antaa palautesivullamme.