Siirry pääsisältöön

Peijaksen sairaala

Sairaalakatu 1, Vantaa
Vaihde:
09 4711
Aulapalvelut:
09 471 67371

Käyntiosoite

Peijaksen sairaala
Sairaalakatu 1
Vantaa

Postiosoite

PL 900
00029 HUS

Palveluajat

ma–pe 7.00–19.00
la–su 11.00–19.00

Peijaksen sairaala on osa HUS Helsingin yliopistollista sairaalaa. Peijaksen sairaalan vuodeosastoilla hoidamme kirurgisia, psykiatrisia ja sisätautien kuten kardiologian ja keuhkosairauksien potilaita.

Peijaksen sairaalan vuodeosastoilla hoidamme kirurgisia, psykiatrisia ja sisätautien kuten kardiologian ja keuhkosairauksien potilaita. Sairaalassa on myös useita erikoisalojen poliklinikoita sekä tutkimusta ja hoitoa tukevia toimintoja. Sairaalaan on keskitetty koko pääkaupunkiseudun tekonivelleikkaukset.

Peijaksen sairaalassa on ympärivuorokautinen yhteispäivystys, jossa toimii sekä sairaalan erikoissairaanhoidon päivystys että terveyskeskuspäivystys. Päivystyspoliklinikallemme tulet lääkärin lähetteellä tai hätätapauksessa ilman lähetettä ympäri vuorokauden.

 

Toimipiste

Peijaksen sairaalan laboratorio

Peijaksen sairaalan laboratoriossa palvelemme ajanvarauksella ja vuoronumerolla. Suosittelemme ajanvarausta.

Osasto K1 Urologia

Hoidamme Peijaksen sairaalan osasto K1:llä urologisia potilaita. Osastomme jakautuu kahteen osaan, K1A ja K1B, ja käytössämme on yhteensä 40 sairaansijaa.

Osasto K2, tekonivelkirurgia

Peijaksen sairaalan osastolla K2 hoidamme lonkan ja polven tekonivelleikkauspotilaita. Osastollemme on keskitetty myös vaativat tekonivelten…

Osasto K3, ortopedia

Peijaksen sairaalan osastolla K3 hoidamme ortopedisiä ja traumatologisia potilaita. Tulet osastollemme joko päivystyksen kautta tai kutsuttuna.