Anna palautetta
Voit antaa meille palautetta sekä hoidosta että yleisesti toiminnastamme. Palautteesi on meille tärkeä, sillä se auttaa meitä kehittämään palveluitamme.
Huomioithan palautetta antaessasi, ettei palautteeseen saa laittaa henkilötunnusta tai muuta luottamuksellista tietoa sinun tai toisen henkilön hoidosta. Tietosuojasyistä emme vastaa henkilökohtaista hoitoasi koskeviin kysymyksiin palautejärjestelmän kautta. Otathan näissä tapauksissa yhteyttä sinua hoitavaan yksikköön. Varattua aikaa et voi perua palautelomakkeella. Muistutuksissa ja kanteluissa ohjaavat potilasasiamiehet.
Lisätietoja potilasasiamiehistä
Vastaamme asiakaspalautteisiin seitsemän arkipäivän kuluessa ja hyödynnämme niitä toimintamme kehittämisessä.
Avoin palaute (opens in new window, links to another website)
Avointa palautetta voit antaa nimettömänä joko tietylle yksikölle tai yleisesti koko HUSille. Antaessasi yleistä palautetta kirjoita yksikön nimi -kohtaan HUS yleinen palaute. Jos haluat vastauksen, jätäthän meille yhteystietosi.

Asiakastyytyväisyyskysely (opens in new window, links to another website)
Asiakastyytyväisyyskysely on tarkoitettu meillä hoidossa olleille potilaille ja asiakkaille. Vastausohjeet kyselyyn saat hoitavasta yksiköstäsi. Kysely täytetään nimettömänä.

Asiakastyytyväisyys
Mittaamme asiakaskokemustamme kansainvälisellä NPS-suositteluindeksillä (Net Promoter Score). NPS-lukema voi olla mikä tahansa -100:n ja +100:n välillä. Mittaamme NPS-lukua kysymyksellä: ”Kuinka todennäköisesti suosittelisit sairaalaamme tai yksikköämme viime käyntisi perusteella ystävillesi tai perheellesi, jos he tarvitsisivat samankaltaista hoitoa tai tutkimusta?” Tavoitelukumme päivystyspalveluissa on +50 ja muussa hoidossa +70.
NPS-lukema on laskettu viimeisimmän kuukauden palautteiden perusteella.
-
NPSPäivystykset ja psykiatria
-
+57
-
Tavoite
-
+50
-
Palautteita
-
4723
-
NPSMuut hoitoyksiköt
-
+82
-
Tavoite
-
+70
-
Palautteita
-
27086
Muut mahdollisuudet kehittää toimintaa (opens in new window, links to another website)
Sinulla on mahdollisuus kehittää toimintaamme myös tekemällä potilaan vaaratapahtumailmoitus, muistutus, potilasvakuutuskeskusilmoitus tai kantelu.
