Siirry pääsisältöön

Kesätöihin HUSiin

Meillä kesätöissä pääset kasvamaan ammattilaisena ja näkemään Suomen suurimman yliopistosairaalan arkea sisältäpäin. Katso videolta, miksi sairaanhoitaja Bhumika suosittelisi HUSia kesätyöpaikkana!

HUSissa olet elämäntyössä

HUS on työpaikka, jossa voit kasvaa ammattilaisena sekä tehdä merkityksellistä työtä osaamistasi arvostavassa ja kansainvälisesti korkeatasoisessa terveydenhuollon yhteisössä. HUS Helsingin yliopistollinen sairaala on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija ja maan toiseksi suurin työnantaja. 

Meillä työskentelee lähes 27 000 ammattilaista potilaiden parhaaksi yli 300 erilaisessa ammatissa. Suomen johtavana sairaalakokonaisuutena HUS tarjoaa ainutlaatuisia työtehtäviä. Vastaamme erikoissairaanhoidon järjestämisestä Uudenmaan alueella. Lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito. 

Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme. Ura HUSissa pitää sisällään jatkuvaa oppimista monipuolisten työtehtävien ja urapolkujen myötä.

Kohtaaminen

Työssämme pyrimme kohtaamaan jokaisen kollegan ja potilaan aina aidosti ja läsnä ollen. Ymmärrämme kohtaamisen merkityksen arjessa.

participate icon

Edelläkävijyys

Olemme rohkeita ja etsimme määrätietoisesti uusia tapoja tehdä asioita paremmin. Osoitamme edelläkävijyyttä valtakunnallisesti ja kansainvälisesti.

Yhdenvertaisuus

Kohtelemme kollegoitamme yhdenvertaisesti riippumatta taustasta, ammattinimikkeestä tai kokemuksesta. Olemme kaikki yhdenvertaisia huslaisia.

Mitä työ HUSissa antaa?

Meillä pääset osaksi moniammatillista porukkaa, jossa jokaisella on tärkeä rooli. Kohtaamme sekä kollegat että potilaat yhdenvertaisesti. Tarjoamme sinulle paikan terveydenhuollon kehityksen kirkkaimmassa kärjessä.

Näin haet HUSiin kansainvälisenä ammattilaisena

Kansainvälisenä terveydenhuollon ammattilaisena sinun tulee tarkistaa muutama asia ennen kuin voit hakea meille töihin.

Tutustu työntekijöihimme

Miksi minä en voisi olla sairaanhoitaja?

Fatma Hajizadeh saapui perheensä kanssa Rovaniemelle vuoden 2005 huhtikuussa pakoon Afganistanin sotaa. Nyt kahdeksantoista vuotta myöhemmin hän työskentelee Jorvin sairaalan osastolla K5.

Kesälääkärin tavallinen työpäivä sisätaudeilla

Natalie Kelton työpäivään Peijaksen sisätautien vuodeosastolla kuuluu potilaskierroksia, konsultointia ja paperitöitä - itsenäisesti mutta seniorilääkärin tuella. "On ollut ihanaa kokea olevansa osa lääkärikuntaa jo nyt, vaikkei olekaan vielä valmis lääkäri."

Sosiaalityöntekijänä sairaalassa

Jaana Kahilainen ja Tiina Toiminen nauttivat monipuolisesta, nopeatempoisesta ja ihmisläheisestä työstään sosiaalityöntekijöinä Hyvinkään sairaalassa. Palkitsevinta ovat inhimilliset kohtaamiset.

Sinustako uusi huslainen?

Lue neuvomme työnhakuun, tutustu rekrytointiprosessiimme ja hae kiinnostavaa avointa työpaikkaa jo tänään!

Elämäntyössä

"Yhdessä rakennamme joka päivä erikoissairaanhoidon tulevaisuutta"

Katso Elämäntyössä -videolta, millaisena neurokirurgi Rahul, sosiaalityöntekijä Kati ja sairaanhoitaja Henna kokevat työn HUSissa.

Ajankohtaisia rekrytointitapahtumia

Meilahden sairaaloiden avoimet ovet

Rekrytointitapahtuma
Helsinki

Opiskelijasta ammattilaiseksi & ura HUSissa

Rekrytointitapahtuma

Palaute

Löysitkö etsimäsi?

Kiitos palautteesta!

Kiitos palautteestasi!

Kirjoita tähän verkkosivustoa koskeva palautteesi.

Ethän kirjoita tähän henkilökohtaisia tietojasi. Huomioithan, että emme vastaa tämän lomakkeen kautta jätettyihin palautteisiin. Muuta kuin verkkosivustoa koskevaa palautetta voit antaa palautesivullamme.

Kirjoita tähän verkkosivustoa koskeva palautteesi.

Ethän kirjoita tähän henkilökohtaisia tietojasi. Huomioithan, että emme vastaa tämän lomakkeen kautta jätettyihin palautteisiin. Muuta kuin verkkosivustoa koskevaa palautetta voit antaa palautesivullamme.