Siirry pääsisältöön

Ura HUSissa

HUS on työpaikka, jossa voit kasvaa ammattilaisena sekä tehdä merkityksellistä työtä osaamistasi arvostavassa ja kansainvälisesti korkeatasoisessa terveydenhuollon yhteisössä.

Katso avoimet työpaikat (opens in new window, links to another website)

Huippuammattilaisena HUSissa

HUS Helsingin yliopistollinen sairaala on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija ja maan toiseksi suurin työnantaja. Meillä työskentelee lähes 27 000 ammattilaista potilaiden parhaaksi yli 300 erilaisessa ammatissa.

Suomen johtavana sairaalakokonaisuutena HUS tarjoaa ainutlaatuisia työtehtäviä. Vastuullamme on 24 jäsenkunnan asukkaiden erikoissairaanhoito, minkä lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito. 

Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme. Ura HUSissa pitää sisällään jatkuvaa oppimista monipuolisten työtehtävien ja urapolkujen myötä.

Kohtaaminen

Työssämme pyrimme kohtaamaan jokaisen kollegan ja potilaan aina aidosti ja läsnä ollen. Ymmärrämme kohtaamisen merkityksen arjessa.

participate icon

Edelläkävijyys

Olemme rohkeita ja etsimme määrätietoisesti uusia tapoja tehdä asioita paremmin. Osoitamme edelläkävijyyttä valtakunnallisesti ja kansainvälisesti.

Yhdenvertaisuus

Kohtelemme kollegoitamme yhdenvertaisesti riippumatta taustasta, ammattinimikkeestä tai kokemuksesta. Olemme kaikki yhdenvertaisia huslaisia.

Mitä työ HUSissa antaa?

Meillä pääset osaksi moniammatillista porukkaa, jossa jokaisella on tärkeä rooli. Kohtaamme sekä kollegat että potilaat yhdenvertaisesti. Tarjoamme sinulle paikan terveydenhuollon kehityksen kirkkaimmassa kärjessä.

Tutustu työntekijöihimme

Sairaanhoitaja Antti – tyytyväinen alanvaihtaja

”Joka päivä olen entistä varmempi siitä, että olen tehnyt oikean ratkaisun.”

Äidin ja tyttären yhteistyö sujuu myös sairaalamaailmassa

Isa Forssas ja Linda Kaarlela ovat sekä äiti että tytär, mutta myös työtovereita. HUSin Jorvin päivystyksessä työskentelevä kaksikko on viihtynyt mainiosti myös työparina.

Farmaseutit Nelli ja Milla

Sairaalassa farmaseutin työnkuva vaihtelee paljon sen mukaan, onko töissä vaikkapa leikkaus- tai lastenosastolla. Mahdollisuuksia on myös erilaisiin koulutustehtäviin.

Mitä erilaisia töitä teemme?

Työskentelemme jopa 300 erilaisessa tehtävässä, mikä tarkoittaa jopa 300 erilaista ammatillista kasvupolkua. Hyvän hoitotyön tekijöiden lisäksi joukossamme onkin myös monien muiden alojen ammattilaisia. Kun eri osaajiltamme kysyy, mikä heidät sai tulemaan töihin HUSiin, mainitsevat he usein yhteiskuntaan positiivisesti vaikuttavan, omaa arvomaailmaa vastaavan työn tekemisen. Jokainen meistä huslaisista vaikuttaakin osaamisellaan ja tärkeällä työllään siihen, että voimme tarjota potilaillemme yhä parempaa hoitoa joka päivä.

Katso avoimet työpaikat HUSissa

Lue hakuohjeemme, selaa avoimia työpaikkojamme ja hae avoimeen tehtävään heti tänään!

Ajankohtaisia rekrytointitapahtumia

Rekrytreffit: Tutustumaan tai erikoistumaan anestesiologiaan?

Rekrytointitapahtuma
Helsinki