Siirry pääsisältöön

Ura HUSissa

HUS on työpaikka, jossa voit kasvaa ammattilaisena sekä tehdä merkityksellistä työtä osaamistasi arvostavassa ja kansainvälisesti korkeatasoisessa terveydenhuollon yhteisössä.

Katso avoimet työpaikat (opens in new window, links to another website)

Hae kesätöihin nyt!

Me HUSissa olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Rekrytoimme tänäkin kesänä runsaasti kesätyöntekijöitä monenlaisiin tehtäviin.

Osaamisesi on meille arvokasta

Opiskelija, tule meille HUSiin töihin

Tarjolla on hoitotyön sijaisuuksia valmistumassa oleville terveydenhuollon opiskelijoille useissa yksiköissä ja tehtävissä. Täytäthän hakemuksen pian!

Huippuammattilaisena HUSissa

HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa työskentelee lähes 27 000 ammattilaista potilaiden parhaaksi. Vastuullamme on 24 jäsenkunnan asukkaiden erikoissairaanhoito. Lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito. HUSissa hoitoa saa vuosittain noin 680 000 potilasta. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija ja maan toiseksi suurin työnantaja. Meillä pääset liittymään kansainvälisesti tunnettuun ja tunnustettuun osaajajoukkoon. Tuemme työhyvinvointia liikunta- ja kulttuurieduilla sekä työsuhdematkaedulla. Tarjoamme sairaan lapsen hoitopalvelua sekä mahdollisuuden hankkia työsuhdeasunto ja vuokrata henkilöstöhintaan lomamökkejä. HUS on savuton työpaikka.

Työ yhteiskunnan hyväksi

Suomen suurimpana terveydenhuollon tuottajana pystymme tarjoamaan potilaillemme joka päivä yhä parempaa hoitoa ja terveyttä.

Hyvä työelämä

Hyvä työelämä on tärkeä osa hyvää elämää. Se tarkoittaa esimerkiksi sitä, että työ HUSilla joustaa, kun elämäsi sitä vaatii.

participate icon

Arvostava työyhteistö

Kohtaamme paitsi potilaat, myös työkaverit ja opiskelijat tasavertaisesti, kunnioituksella ja aidolla läsnäololla.

Tutkimus ja edelläkävijyys

Kansainvälisesti korkeatasoisessa tutkimusorganisaatiossamme tarjoamme tutkimukselle loistavat puitteet ja edellytykset.

Mitä työ HUSissa antaa?

Me haluamme olla terveydenhuollon suunnannäyttäjä, jota ohjaa vahva arvopohja - myös työnantajana. Terveydenhuoltoalan edelläkävijänä meillä pääsee tekemään arvokasta työtä.

Tutustu työntekijöihimme

”Joka päivä olen entistä varmempi siitä, että olen tehnyt oikean ratkaisun.”

Sairaanhoitaja Antti – tyytyväinen alanvaihtaja

​Millaista on työskennellä äidin kanssa samalla työpaikalla?

Äidin ja tyttären yhteistyö sujuu myös sairaalamaailmassa

Mitä erilaisia töitä teemme?

Työskentelemme jopa 300 erilaisessa tehtävässä, mikä tarkoittaa jopa 300 erilaista ammatillista kasvupolkua. Hyvän hoitotyön tekijöiden lisäksi joukossamme onkin myös monien muiden alojen ammattilaisia. Kun eri osaajiltamme kysyy, mikä hedät sai tulemaan töihin HUSiin, mainitsevat he usein yhteiskuntaan positiivisesti vaikuttavan, omaa arvomaailmaa vastaavan työn tekemisen. Jokainen meistä huslaisista vaikuttaakin osaamisellaan ja tärkeällä työllään siihen, että voimme tarjota potilaillemme yhä parempaa hoitoa joka päivä.

Esimerkkejä HUSlaisten erilaisista ammattinimikkeistä

laitoshuoltaja

volunteer icon

toimistosihteeri

icons/digital-services-black

talousasiantuntija

rekrytointiasiantuntija

join study icon

toimintaterapeutti

participate icon

fysioterapeutti

Katso avoimet työpaikat HUSissa

Lue hakuohjeemme, selaa avoimia työpaikkojamme ja hae avoimeen tehtävään heti tänään!

Rekrytreffit: Tutustumaan tai erikoistumaan anestesiologiaan?

Rekrytointitapahtuma
Helsinki