Siirry pääsisältöön

HUSissa olet elämäntyössä

HUS on työpaikka, jossa voit kasvaa ammattilaisena sekä tehdä merkityksellistä työtä osaamistasi arvostavassa ja kansainvälisesti korkeatasoisessa terveydenhuollon yhteisössä. HUS Helsingin yliopistollinen sairaala on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija ja maan toiseksi suurin työnantaja. 

Meillä työskentelee lähes 27 000 ammattilaista potilaiden parhaaksi yli 300 erilaisessa ammatissa. Suomen johtavana sairaalakokonaisuutena HUS tarjoaa ainutlaatuisia työtehtäviä. Vastaamme erikoissairaanhoidon järjestämisestä Uudenmaan alueella. Lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito. 

Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme. Ura HUSissa pitää sisällään jatkuvaa oppimista monipuolisten työtehtävien ja urapolkujen myötä.

Kohtaaminen

Työssämme pyrimme kohtaamaan jokaisen kollegan ja potilaan aina aidosti ja läsnä ollen. Ymmärrämme kohtaamisen merkityksen arjessa.

participate icon

Edelläkävijyys

Olemme rohkeita ja etsimme määrätietoisesti uusia tapoja tehdä asioita paremmin. Osoitamme edelläkävijyyttä valtakunnallisesti ja kansainvälisesti.

Yhdenvertaisuus

Kohtelemme kollegoitamme yhdenvertaisesti riippumatta taustasta, ammattinimikkeestä tai kokemuksesta. Olemme kaikki yhdenvertaisia huslaisia.

Mitä työ HUSissa antaa?

Meillä pääset osaksi moniammatillista porukkaa, jossa jokaisella on tärkeä rooli. Kohtaamme sekä kollegat että potilaat yhdenvertaisesti. Tarjoamme sinulle paikan terveydenhuollon kehityksen kirkkaimmassa kärjessä.

Näin haet HUSiin kansainvälisenä ammattilaisena

Kansainvälisenä terveydenhuollon ammattilaisena sinun tulee tarkistaa muutama asia ennen kuin voit hakea meille töihin.

Tutustu työntekijöihimme

Erikoistuvaa lääkäriä kiehtoo keuhkosairauksien alan monipuolisuus

Anna Lindahl erikoistuu Haartmannin sairaalassa keuhkolääkäriksi. Hän kohtaa työssään monenlaisia potilaita, eikä yksikään päivä ole samanlainen.

Kätilö Fatemeh Sarani: ”Haluan tuoda valoa perheiden huoneisiin”

Iranissa kätilöksi opiskellut Fatemeh Sarani nauttii työstään Naistenklinikalla. “On tämän osaston vahvuus, että tuemme toisiamme ja olemme kuin yksi perhe.”

Elinsiirtokoordinaattori Sinin käsissä kulkee mahdollisuus uuteen elämään

Elinsiirto on vaativa ja monivaiheinen prosessi, jonka koordinointi on Sini Puputin keskeisin työtehtävä. ”Hienointa on nähdä, kuinka ihminen saa toimintakykynsä takaisin.”

Sinustako uusi huslainen?

Lue neuvomme työnhakuun, tutustu rekrytointiprosessiimme ja hae kiinnostavaa avointa työpaikkaa jo tänään!

Elämäntyössä

"Yhdessä rakennamme joka päivä erikoissairaanhoidon tulevaisuutta"

Katso Elämäntyössä -videolta, millaisena neurokirurgi Rahul, sosiaalityöntekijä Kati ja sairaanhoitaja Henna kokevat työn HUSissa.

Ajankohtaisia rekrytointitapahtumia

Meilahden sairaaloiden avoimet ovet

Rekrytointitapahtuma
Helsinki

Opiskelijasta ammattilaiseksi & ura HUSissa

Rekrytointitapahtuma

Palaute

Löysitkö etsimäsi?

Kiitos palautteesta!

Kiitos palautteestasi!

Kirjoita tähän verkkosivustoa koskeva palautteesi.

Ethän kirjoita tähän henkilökohtaisia tietojasi. Huomioithan, että emme vastaa tämän lomakkeen kautta jätettyihin palautteisiin. Muuta kuin verkkosivustoa koskevaa palautetta voit antaa palautesivullamme.

Kirjoita tähän verkkosivustoa koskeva palautteesi.

Ethän kirjoita tähän henkilökohtaisia tietojasi. Huomioithan, että emme vastaa tämän lomakkeen kautta jätettyihin palautteisiin. Muuta kuin verkkosivustoa koskevaa palautetta voit antaa palautesivullamme.