Siirry pääsisältöön

"Yhdessä rakennamme joka päivä erikoissairaanhoidon tulevaisuutta"

Elämäntyössä

Katso Elämäntyössä -videolta, millaisena neurokirurgi Rahul, sosiaalityöntekijä Kati ja sairaanhoitaja Henna kokevat työn HUSissa.

HUSissa olet elämäntyössä

HUS on työpaikka, jossa voit kasvaa ammattilaisena sekä tehdä merkityksellistä työtä osaamistasi arvostavassa ja kansainvälisesti korkeatasoisessa terveydenhuollon yhteisössä.

HUS Helsingin yliopistollinen sairaala on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija ja maan toiseksi suurin työnantaja. Meillä työskentelee lähes 27 000 ammattilaista potilaiden parhaaksi yli 300 erilaisessa ammatissa.

Suomen johtavana sairaalakokonaisuutena HUS tarjoaa ainutlaatuisia työtehtäviä. Vastaamme erikoissairaanhoidon järjestämisestä Uudenmaan alueella. Lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito. 

Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme. Ura HUSissa pitää sisällään jatkuvaa oppimista monipuolisten työtehtävien ja urapolkujen myötä.

Kohtaaminen

Työssämme pyrimme kohtaamaan jokaisen kollegan ja potilaan aina aidosti ja läsnä ollen. Ymmärrämme kohtaamisen merkityksen arjessa.

participate icon

Edelläkävijyys

Olemme rohkeita ja etsimme määrätietoisesti uusia tapoja tehdä asioita paremmin. Osoitamme edelläkävijyyttä valtakunnallisesti ja kansainvälisesti.

Yhdenvertaisuus

Kohtelemme kollegoitamme yhdenvertaisesti riippumatta taustasta, ammattinimikkeestä tai kokemuksesta. Olemme kaikki yhdenvertaisia huslaisia.

Mitä työ HUSissa antaa?

Meillä pääset osaksi moniammatillista porukkaa, jossa jokaisella on tärkeä rooli. Kohtaamme sekä kollegat että potilaat yhdenvertaisesti. Tarjoamme sinulle paikan terveydenhuollon kehityksen kirkkaimmassa kärjessä.

Tutustu työntekijöihimme

Sairaanhoitaja Deniza tekee tutkimustyötä potilaan parhaaksi

Deniza Salihi nauttii sairaanhoitajan työstä korva-, nenä- ja kurkkutaudeilla sekä panostaa samalla tutkimuksen tekemiseen. “Yksikkömme on vastavalmistuneelle hoitajalle ihanteellinen paikka. Täällä kannustetaan kehittymään ja lähtemään kaikkeen uuteen mukaan."

Kesälääkärin tavallinen työpäivä sisätaudeilla

Natalie Kelton työpäivään Peijaksen sisätautien vuodeosastolla kuuluu potilaskierroksia, konsultointia ja paperitöitä - itsenäisesti mutta seniorilääkärin tuella. "On ollut ihanaa kokea olevansa osa lääkärikuntaa jo nyt, vaikkei olekaan vielä valmis lääkäri."

Sosiaalityöntekijänä sairaalassa

Jaana Kahilainen ja Tiina Toiminen nauttivat monipuolisesta, nopeatempoisesta ja ihmisläheisestä työstään sosiaalityöntekijöinä Hyvinkään sairaalassa. Palkitsevinta ovat inhimilliset kohtaamiset.

Sinustako uusi huslainen?

Lue neuvomme työnhakuun, tutustu rekrytointiprosessiimme ja hae kiinnostavaa avointa työpaikkaa jo tänään!

Ajankohtaisia rekrytointitapahtumia

Ei tulossa olevia tapahtumia tällä hetkellä.

Palaute

Löysitkö etsimäsi?

Kiitos palautteesta!

Kiitos palautteestasi! Kerro halutessasi, kuinka voimme parantaa tätä sivua.

Kerro halutessasi, miten olemme onnistuneet tai kuinka voimme parantaa tätä sivua.

Ethän kirjoita tähän henkilökohtaisia tietojasi. Huomioithan, että emme vastaa tämän lomakkeen kautta jätettyihin palautteisiin. Muuta kuin verkkosivustoa koskevaa palautetta voit antaa palautesivullamme.

Kirjoita palautteesi allaolevaan kenttään.

Ethän kirjoita tähän henkilökohtaisia tietojasi. Huomioithan, että emme vastaa tämän lomakkeen kautta jätettyihin palautteisiin. Muuta kuin verkkosivustoa koskevaa palautetta voit antaa palautesivullamme.