Siirry pääsisältöön

Arvot ja strategia

Me HUSissa kehitämme joka päivä erikoissairaanhoidon tulevaisuutta. Teemme uraauurtavaa yliopistollista tutkimusta ja kansainvälistä yhteistyötä. Toimintaamme ohjaavat yhteiset arvomme - kohtaaminen, edelläkävijyys ja yhdenvertaisuus. Lupaamme antaa joka päivä, jokaiselle potilaalle yhä parempaa hoitoa.

Skip video

Strategiamme 2023-2027

HUSin strategiakuva 2023-2027

Visiomme

Vaikuttavaa hoitoa yhdessä.

HUS on Suomen suurin erikoissairaanhoidon toimija. Yhdessä Helsingin yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan ja muiden alueen korkeakoulujen ja oppilaitosten kanssa olemme ylivoimaisesti suurin terveydenhuollon tieteellinen toimija ja henkilöstön kouluttaja.​

Yhdessä kaikkien huslaisten, omistajiemme ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa voimme ratkaista sosiaali- ja terveydenhuollon haasteet ja tarjota vaikuttavaa hoitoa asiakkaillemme.​

Haluamme, että kaikki potilaamme ja asiakkaamme voivat olla meistä ylpeitä.
 

Strategiset päämäärämme 

Strategiset päämäärämme ohjaavat strategian toteutusta käytännössä. Päämääristä johdamme myös vuosittain seurattavat tavoitteet ja mittarit. 

Vuosille 2023-2027 olemme asettaneet viisi strategista päämäärää:

  • asiakaskokemus
  • henkilöstökokemus
  • hyvinvointialueyhteistyö
  • jatkuva parantaminen ja uudistaminen
  • kestävä talous

Missiomme

Joka päivä, jokaiselle potilaalle, yhä parempaa hoitoa. 

Suomen johtavana yliopistosairaalana meille ei riitä hyvä, vaan haluamme olla parhaita, sairaanhoidon edelläkävijöitä. Siksi haluamme kehittyä joka päivä. Teemme lupauksen jokaiselle potilaallemme ja asiakkaallemme. Lupaus kannustaa meitä oppimaan uutta ja lähtemään töihin - joka päivä, jokaiseen työvuoroon. 

Arvot ohjaavat toimintaamme joka päivä

Skip video

Kohtaaminen 

Terveyden- ja sairaanhoidon ydin on aidossa läsnäolossa. Kohtaamme asiakkaamme, työtoverimme ja yhteistyökumppanimme aina samalla arvostuksella ja ystävällisyydellä. 

Skip video

Edelläkävijyys 

Suomen johtavana terveydenhuollon toimijana meillä on mahdollisuus ja velvollisuus olla edelläkävijä. Vain tutkimalla ja jatkuvasti kehittymällä voimme turvata hoidon korkean laadun ja vaikuttavuuden. 

Skip video

Yhdenvertaisuus 

HUSissa kaikki saavat yhdenvertaisen hoidon, joka perustuu lääketieteelliseen tarpeeseen. Kohtelemme henkilöstöämme ja sidosryhmiämme yhdenvertaisesti ja varmistamme yhdenvertaiset palvelut myös alueellisesti ja kielellisesti. 

Palaute

Löysitkö etsimäsi?

Kiitos palautteesta!

Kiitos palautteestasi!

Kirjoita tähän verkkosivustoa koskeva palautteesi.

Ethän kirjoita tähän henkilökohtaisia tietojasi. Huomioithan, että emme vastaa tämän lomakkeen kautta jätettyihin palautteisiin. Muuta kuin verkkosivustoa koskevaa palautetta voit antaa palautesivullamme.

Kirjoita tähän verkkosivustoa koskeva palautteesi.

Ethän kirjoita tähän henkilökohtaisia tietojasi. Huomioithan, että emme vastaa tämän lomakkeen kautta jätettyihin palautteisiin. Muuta kuin verkkosivustoa koskevaa palautetta voit antaa palautesivullamme.