Siirry pääsisältöön

Arvot ja strategia

Me HUSissa kehitämme joka päivä erikoissairaanhoidon tulevaisuutta. Teemme uraauurtavaa yliopistollista tutkimusta ja kansainvälistä yhteistyötä. Toimintaamme ohjaavat yhteiset arvomme - kohtaaminen, edelläkävijyys ja yhdenvertaisuus. Lupaamme antaa joka päivä, jokaiselle potilaalle yhä parempaa hoitoa.

Skip video

Strategiamme

HUSin strategia.

Visiomme

Terveydenhuollon suunnannäyttäjä

HUS on Suomen suurin erikoissairaanhoidon toimija. Yhdessä Helsingin yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan kanssa olemme ylivoimaisesti suurin terveydenhuollon tieteellinen toimija ja henkilöstön kouluttaja. Tämä asema avaa meille mahdollisuuksia ja myös velvoittaa ratkaisemaan terveydenhuollon haasteita sekä toimimaan suunnannäyttäjänä. Haluamme, että kaikki suomalaiset voivat olla ylpeitä meistä. 

Strategiset päämäärämme 

Strategiset päämäärämme ohjaavat strategian toteutusta käytännössä. Päämääristä johdamme myös vuosittain seurattavat tavoitteet ja mittarit. 

Vuosille 2020-2024 olemme asettaneet viisi strategista päämäärää: mitatusti parasta hoitoa ja palvelua, paras yhteisö oppia, tutkia ja tehdä merkityksellistä työtä, terveyttä tehokkaasti ja vaikuttavasti, vastuumme yhteiseksi hyväksi ja asiakaslähtöinen digitaalinen muutos. 

Lupauksemme

Joka päivä, jokaiselle potilaalle, yhä parempaa hoitoa. 

Suomen johtavana yliopistosairaalana meille ei riitä hyvä, vaan haluamme olla parhaita, sairaanhoidon edelläkävijöitä. Siksi haluamme kehittyä joka päivä. Teemme lupauksen jokaiselle potilaallemme ja asiakkaallemme. Lupaus kannustaa meitä oppimaan uutta ja lähtemään töihin - joka päivä, jokaiseen työvuoroon. 

Arvot ohjaavat toimintaamme joka päivä

Skip video

Kohtaaminen 

Terveyden- ja sairaanhoidon ydin on aidossa läsnäolossa. Kohtaamme asiakkaamme, työtoverimme ja yhteistyökumppanimme aina samalla arvostuksella ja ystävällisyydellä. 

Skip video

Edelläkävijyys 

Suomen johtavana terveydenhuollon toimijana meillä on mahdollisuus ja velvollisuus olla edelläkävijä. Vain tutkimalla ja jatkuvasti kehittymällä voimme turvata hoidon korkean laadun ja vaikuttavuuden. 

Skip video

Yhdenvertaisuus 

HUSissa kaikki saavat yhdenvertaisen hoidon, joka perustuu lääketieteelliseen tarpeeseen. Kohtelemme henkilöstöämme ja sidosryhmiämme yhdenvertaisesti ja varmistamme yhdenvertaiset palvelut myös alueellisesti ja kielellisesti. 

Feedback

Löysitkö etsimäsi?