Siirry pääsisältöön

Meilahden tornisairaala

Haartmaninkatu 4 , Helsinki
Infopiste:
09 471 72432
Vaihde:
09 4711

Käyntiosoite

Meilahden tornisairaala, rakennus 1
Haartmaninkatu 4
Helsinki

Postiosoite

PL 340
00029 HUS

Meilahden tornisairaala on osa HUS Helsingin yliopistollista sairaalaa. Sairaalassa hoidamme sydän- ja thoraxkirurgian, verisuonikirurgian, vatsaelinkirurgian ja neurologian erikoisalojen potilaita.

Meilahden tornisairaalaan on valtakunnallisesti keskitetty kaikki aikuispotilaiden elinsiirrot.

Tornisairaalan neurologia vastaa myös aivohalvauksen liuotushoidon telelääketieteestä maanlaajuisesti.

Meilahden tornisairaalassa on useiden erikoisalojen poliklinikoita sekä tutkimusta ja hoitoa tukevia toimintoja kuten laboratorio- ja kuvantamispalvelut, fysioterapiayksikkö ja neurologian kuntoutustutkimusyksikkö.

Toimimme tiiviissä yhteistyössä viereisen Meilahden kolmiosairaalan kanssa ja sairaaloilla on yhteinen pääsisäänkäynti. Meilahden tornisairaalan tunnus on iso, turkoosi M-kirjain, joka on näkyvillä sisääntuloaulassa. Osastot on merkitty M-kirjaimella ja kerroksen numerolla, esimerkiksi M6 tarkoittaa neurologian osastoa, joka sijaitsee 6. kerroksessa.

Meilahden tornisairaalan kahvila

Meilahden tornisairaalan kahvila sijaitsee sairaalan tuloaulassa 3. kerroksessa.

Toimipiste

Vatsaelinkirurginen osasto M14

Meilahden tornisairaalan Vatsaelinkirurgisella osastolla M14 hoidamme vaativimpia suolistosairauksia sekä umpilisäkelähtöistä syöpää sairastavia potilaita…

Elinsiirtotoimisto

Koordinoimme kaikki elinluovutukset ja elinsiirrot luovuttajasairaalan ensimmäisestä yhteydenotosta alkaen.

Fysioterapeutit

Meilahden tornisairaalan ja kolmiosairaalan fysioterapiassa tuotamme fysioterapiapalveluita sairaaloiden vuodeosastoille ja poliklinikoille. Hallinnoimme…

Toimintaterapeutit

Meilahden tornisairaalan toimintaterapiassa tuotamme palveluja tornisairaalan ja kolmiosairaalan neurologian osastoille.