Siirry pääsisältöön

Muihin tehtäviin HUSiin

Olemme Suomen toiseksi suurin työnantaja, joten tarjoamme laajasti uramahdollisuuksia eri alojen ammattilaisille. Työskentelemme jopa 300 erilaisessa tehtävässä, mikä tarkoittaa 300 erilaista ammatillista kasvupolkua. 

Neljä henkilöä tutkivat yhdessä pohjapiirustusta.

Minkä alojen ammattilaisia HUSissa työskentelee? 

Hyvän hoitotyön tekijöiden lisäksi joukossamme on myös monien muiden alojen ammattilaisia. HUSissa voit tehdä töitä esimerkiksi erityistyöntekijänä, kuten psykologina tai fyysikkona, huoltotyöntekijänä, kuten laitoshuoltajana tai kokkina, tai monenlaisissa hallinnon ja talouden tehtävissä.

Ura hallinto- ja taloustehtävissä 

Kuten mikä tahansa organisaatio, myöskään sairaala ei pyöri ilman hallinto- ja talousasiantuntijoita. Tarjoamme kiinnostavia urapolkuja ja merkityksellisiä haasteita ratkottaviksi muun muassa talouden, henkilöstöhallinnon, viestinnän ja tietojärjestelmienkin asiantuntijoille. Olitpa siis vaikkapa ohjelmistokehittäjä, kirjanpitäjä tai hankinta-asiantuntija, meillä on sinulle kiinnostavia urapolkuja. 

Tutustu alla olevasta videosta hankinta-asiantuntijan työhön HUSissa.  

Tutustu myös Johannaan, joka työskentelee taloussuunnittelijana HUSissa sekä Katariinaan, joka kasvoi HUSissa siivoojasta vaativiin projektipäällikön tehtäviin

 

Katso avoimet työpaikat hallinto- ja taloustehtäviin

Ura erityistyöntekijänä 

Oletko esimerkiksi psykologi, sosiaalityöntekijä tai farmaseutti? Fyysikko, nuoriso-ohjaaja tai puheterapeutti? Tässä muutamia esimerkkejä HUSin erityistyöntekijöiden ammateista. Meillä työskentelee laaja skaala ammattilaisia, jotka omalla panoksellaan tarjoavat yhä parempaa hoitoa jokaiselle potilaalle, joka päivä.

Tutustu myös Csillaan ja Kirsiin, jotka työskentelevät HUSissa puheterapeutteina


Katso avoimet työpaikat erityistyöntekijän tehtäviin


Ura huoltotyöntekijänä 

Jotta sairaalamme toimivat kuten pitää, tarvitsemme huoltohenkilökuntaa pitämään tilamme hygieenisinä, työntekijämme ravittuina ja laitteemme toimivina. HUSissa tarjoamme merkityksellistä työtä muun muassa kokeille, laitoshuoltajille ja insinööreille.

Miksi töihin HUSiin?

Kun eri osaajiltamme kysyy, mikä heidät sai tulemaan töihin HUSiin, mainitsevat he usein yhteiskuntaan positiivisesti vaikuttavan, omaa arvomaailmaa vastaavan työn tekemisen. Jokainen meistä huslaisista vaikuttaakin osaamisellaan ja tärkeällä työllään siihen, että voimme tarjota potilaillemme yhä parempaa hoitoa joka päivä. 

Lue, miksi HUSissa olet elämäntyössä