Siirry pääsisältöön

Meilahden siltasairaala on osa HUS Helsingin yliopistollista sairaalaa. Siltasairaalassa hoidetaan ortopedian, traumatologian, käsikirurgian ja neurokirurgian potilaita.

Kulku Meilahden yhteispäivystykseen 8.1.2024 alkaen Siltasairaalan Paciuksenkadun puoleisen sisäänkäynnin (Paciuksenkatu 3) kautta.

Meilahden yhteispäivystys

Siltasairaalassa toimii päivystys, leikkausosasto, teho-osastot, poliklinikat, päiväsairaala ja vuodeosastot. Sairaalassa on myös opetus- ja luentotiloja sekä lounasravintola, kahvila ja apteekki. 

OLKAn vapaaehtoistoiminta Siltasairaalassa

OLKAn vapaaehtoiset tunnistat vaaleanvihreästä liivistä. Vapaaehtoiset ovat koulutettuja ja heillä on vaitiolovelvollisuus. Vapaaehtoistoiminnalla ei korvata hoitohenkilökuntaa. Vapaaehtoiset ovat sinua varten.

Siltasairaalassa vapaaehtoiset toimivat vertaistukijoina neurokirurgian osastolla S7.

Tämän lisäksi voit tiedustella vertaistukea itsellesi ja tutustua Vertaistalon hakukoneeseen sekä Toivo-vertaistukisovellukseen

Kiinnostuitko vapaaehtoistoiminnasta sairaalassa? Ota yhteyttä OLKAan!

Siltasairaalan kahvio

Siltasairaalan kahvio sijaitsee sairaalan pääaulassa.

Katso kahvilan aukioloajat ja yhteystiedot

Siltasairaalan apteekki

Apteekki sijaitsee Siltasairaalan aulassa.

Katso apteekin aukioloajat ja yhteystiedot

Toimipisteet

Teho- ja tehovalvontaosasto, Meilahden siltasairaala

Meilahden siltasairaalan teho- ja tehovalvontaosastolla hoidamme kaikkien erikoisalojen tehohoitopotilaita.

Anestesia- ja leikkausosasto, Meilahden siltasairaala

Meilahden siltasairaalan anestesia- ja leikkausosastolla teemme neurokirurgian, ortopedian ja traumatologian, käsikirurgian, verisuonikirurgian ja…

Meilahden siltasairaalan röntgen

Siltasairaalan röntgenissä teemme kuvantamisen tutkimuksia ajanvarauksella. Perusröntgentutkimuksia teemme myös ilman ajanvarausta.

Tukielinkirurgian poliklinikka S3, Meilahden siltasairaala

Meilahden siltasairaalan S3 poliklinikka toimii ajanvarauspoliklinikkana, johon tulet joko ensikäynnille lähetteellä tai jälkitarkastukseen. Emme hoida…

Palaute

Löysitkö etsimäsi?

Kiitos palautteesta!

Kiitos palautteestasi!

Kirjoita tähän verkkosivustoa koskeva palautteesi.

Ethän kirjoita tähän henkilökohtaisia tietojasi. Huomioithan, että emme vastaa tämän lomakkeen kautta jätettyihin palautteisiin. Muuta kuin verkkosivustoa koskevaa palautetta voit antaa palautesivullamme.

Kirjoita tähän verkkosivustoa koskeva palautteesi.

Ethän kirjoita tähän henkilökohtaisia tietojasi. Huomioithan, että emme vastaa tämän lomakkeen kautta jätettyihin palautteisiin. Muuta kuin verkkosivustoa koskevaa palautetta voit antaa palautesivullamme.