Siirry pääsisältöön

Näin haet HUSiin töihin

Kiinnostuitko meistä työpaikkana? Hienoa! Listasimme tähän sinulle muutamat vinkit, joista voi olla hyötyä työn hakemisessa. Tutustu ja hae kiinnostavaa paikkaa vaikka jo heti tänään.

1. Tutustu HUSiin työpaikkana 

Millaista on olla töissä HUSissa? Mitä työ HUSissa antaa? Tutustu arkeemme ja erilaisiin työtehtäviin. Lue kymmeniä kiinnostavia uratarinoita. Näkisitkö itsesi huslaisena? Hienoa, odotamme kuulevamme sinusta! 

2. Hae avointa tehtävää

Tutustu avoimiin tehtäviimme ja hae mieleistäsi tehtävää sähköisellä hakulomakkeella. Hakuaikana voit halutessasi kysyä avoimesta tehtävästä lisää ottamalla yhteyttä työpaikkailmoituksessa mainittuun henkilöön. Hakuaika kestää yleensä 2–4 viikkoa. Sitten vain täyttämään työhakemus! 

  • Kirjaudu sähköpostiosoitteellasi järjestelmäämme ja täytä kaikki hakemuksen kentät huolellisesti. Liitteet kannattaa liittää PDF-muodossa. Liitteeksi voit laittaa esimerkiksi vapaamuotoisen CV:n ja hakemuskirjeen.
  • Kun olet lähettänyt hakemuksesi, niin saat sähköpostiisi vahvistuskoodin, minkä liität tai kirjoitat uuteen avautuneeseen selainikkunaan. Koodilla vahvistat henkilöllisyytesi ja hakemuksesi, että saamme sen rekrytointijärjestelmäämme hakemaasi tehtävään. Voit vahvistaa hakemuksesi myös omassa hakijaprofiilissasi, että saamme sen hakemaasi tehtävään. 
  • Saat meiltä viestin, kun olemme vastaanottaneet hakemuksesi.  

3. Ensimmäinen tapaaminen 

Ensimmäiset tapaamiskutsut soitamme puhelimitse kahden viikon sisällä hakuajan päättymisestä.  

Ensimmäisessä tapaamisessa haluamme tutustua sinuun tarkemmin. Valmistaudu siis kertomaan sekä osaamisestasi, mutta myös itsestäsi ihmisenä. Mikä on sinulle työssä tärkeää? Millainen työkaveri ja työyhteisön jäsen sinä olet? Voit myös miettiä valmiiksi kysymyksiä, joita haluaisit kysyä meiltä.  

Edessä videohaastattelu?  

Joskus hyödynnämme videoyhteyttä tutustumiseen. Tilanne saattaa tuntua jännittävältä, mutta jännityksen näkyminen ei haittaa meitä tippaakaan. Ole siis aito oma itsesi, aivan kuin tapaisimme kasvotusten. Kertomasi on meille kaikkein tärkeintä, vaikka joutuisitkin etsimään sanoja hiukan.  

Tarkkaile siis myös sähköpostiasi, sillä kutsu mahdolliseen videohaastatteluun saapuu antamaasi sähköpostiosoitteeseen Recright-ohjelman kautta jo ennen varsinaista tapaamiskutsua.  

Edessä henkilöarviointi?  

Johto- ja asiantuntijatehtäviin rekrytoidessamme hyödynnämme myös henkilöarviointeja. Tulokset ja palautteen saat jälkeenpäin itsellesi, jolloin voit halutessasi kysyä niistä lisää. 

4. Ilmoitamme sinulle valinnasta 

Ilmoitamme kaikille avoimeen tehtävään työhakemuksensa jättäneille valinnastamme rekrytointiprosessin lopuksi puhelimitse tai sähköpostitse.  

5. Uudessa työssä aloittaminen 

Tulitko valituksi tehtävään? Onnittelut! Saat sähköpostitse henkilötietoja koskevan lisätietopyynnön ennen työsopimuksen allekirjoittamista.  

Tutustu avoimiin työpaikkoiin HUSissa 

Palaute

Löysitkö etsimäsi?

Kiitos palautteesta!

Kiitos palautteestasi!

Kirjoita tähän verkkosivustoa koskeva palautteesi.

Ethän kirjoita tähän henkilökohtaisia tietojasi. Huomioithan, että emme vastaa tämän lomakkeen kautta jätettyihin palautteisiin. Muuta kuin verkkosivustoa koskevaa palautetta voit antaa palautesivullamme.

Kirjoita tähän verkkosivustoa koskeva palautteesi.

Ethän kirjoita tähän henkilökohtaisia tietojasi. Huomioithan, että emme vastaa tämän lomakkeen kautta jätettyihin palautteisiin. Muuta kuin verkkosivustoa koskevaa palautetta voit antaa palautesivullamme.