Gå till huvudinnehåll

Vad ger arbetet inom HUS?

Som en pionjär inom hälso- och sjukvården kan du hos oss utföra ett värdefullt arbete för vårt samhälle på ett sätt som du inte kan uppleva någon annanstans. Inom HUS har du livet som arbetsfält.

Kaksi työntekijää keskustelee portailla istuen.

Unika arbetsuppgifter i hälso- och sjukvårdens framkant

Som Finlands ledande sjukhushelhet erbjuder HUS arbetsuppgifter som inte erbjuds någon annanstans. Behandlingen av flera sällsynta och svåra sjukdomar har centraliserats nationellt till HUS. Våra professionella medarbetare, som representerar olika områden, bildar en grupp där alla har en viktig del i vårt samhälle genom att påverka, bära ansvar och garantera hälso- och sjukvård. Vi vill erbjuda våra anställda de bästa möjligheterna att vara med och utveckla ett friskare och mer välmående samhälle.

Karriärutveckling och kontinuerligt lärande i forskarsamhället

Vi är en av Finlands största forskarsamhällen och platser där studerande får lära sig i arbetet. Resultaten på vårt kontinuerligt högkvalitativa forskningsarbete har en betydande inverkan på alla finländares välmående. För oss är det viktigt att den senaste kunskapen kommer till nytta för våra kollegor. Det man lär sig inom HUS bär man med sig under hela sin karriär, såväl i Finland som utomlands. 

Gemenskap och jämlikhet i ett mångprofessionellt team

Mångprofessionalitet är vår styrka. Vi skapar en vardag genom att lita på teamens yrkesskicklighet och genom att skapa möjligheter för vår personal att leda sitt eget arbete. Även om HUS är stort så består din arbetsgemenskap i vardagen av ett sammansvetsat team av stöttande kollegor. Inom HUS skulle 79 % av läkarna rekommendera sin enhet som arbetsplats (Personalundersökning 2021). Hos oss ber man om hjälp och får hjälp. 

Personalförmåner och välbefinnande i alla livssituationer

Vårt mål är en balans mellan ansvar och frihet, arbetstid och fritid. Vi vill vara en arbetsplats som inrymmer alla typer av livssituationer. Arbetet är flexibelt när livet kräver det. 

Vi stöttar arbetshälsa genom motions- och kulturförmåner samt arbetsresesedlar. Vi erbjuder vårdtjänster för sjuka barn samt möjlighet att skaffa personalbostad och hyra semesterbostäder till personalpris. Inom HUS får du en rökfri arbetsplats. 

Respons

Hittade du vad du sökte?

Tack för responsen!

Tack för responsen!

Skriv in din respons om webbplatsen här.

Du skriver väl inte in dina personliga uppgifter här. Observera att vi inte svarar på respons som lämnats via denna blankett. Respons som inte gäller webbplatsen kan ges på vår webbplats.

Skriv in din respons om webbplatsen här.

Du skriver väl inte in dina personliga uppgifter här. Observera att vi inte svarar på respons som lämnats via denna blankett. Respons som inte gäller webbplatsen kan ges på vår webbplats.