Siirry pääsisältöön

Artikkeli Julkaistu 25.5.2021 08.34

Työ sisätaudeilla antaa sairaanhoitajalle laajan osaamisen

Asiasanat:
  • sisätaudit
  • hoitotyö
  • Malmin sairaala

Sairaanhoitaja Johanna Puurunen kokee nopeatahtisen työympäristön omakseen. Työ päivystystä tukevalla sisätautiosastolla opettaa uutta joka päivä.

Johanna Puurunen asettamassa tippaa

Johanna Puurusen työssä tarvitaan positiivista asennetta, paineensietokykyä ja kykyä mukautua uusiin tilanteisiin. Nopeatahtinen työympäristö on Puuruselle luontainen paikka – siksi hän päätyi Malmin sairaalan päivystystä tukevalle sisätautien osastolle 4.

“Osasto 4 on ikään kuin hennompi versio päivystysosastosta. Täällä pääsee tekemään paljon ja monipuolisesti rivakassa työtahdissa. Mieli pysyy virkeänä”, Puurunen kertoo.

Osaston potilaiden ikähaitari on täysikäisistä vanhuksiin ja vaihtuvuus on nopeaa.

“Toisaalta meillä on paljon vakituisia potilaita, joita näkee säännöllisesti. On hienoa nähdä potilaan tilan paraneminen ja kehittyminen”, Puurunen kertoo.

 

Sairaanhoitaja Johanna Puurunen tietokoneen edessä

Hoitoa päästä varpaisiin

Sisätautien erikoisala on aina kiehtonut Puurusta. Osastolla 4 sairaanhoitaja pääsee työskentelemään niin infektioiden, kardiologian kuin haavanhoidonkin parissa.

“Sisätautiosastolla työskentely vaatii laajaa osaamista. Osastolla hoidetaan potilasta päästä varpaisiin sen sijaan, että hoitotyö olisi kohdistettu tiettyyn kehonosaan. Mielenkiintoinen hoitoalue opettaa paljon ja antaa hyvän osaamispohjan myös muille erikoisaloille”, Puurunen kertoo.

Työyhteisö kuin kaveriporukka

Malmin sairaalan sisätautiosastoilla tiimityötä on kehitetty yhdessä henkilökunnan kanssa jo useita vuosia.

“Osastollamme on mieletön tiimihenki yli ammattirajojen. Pidämme viikoittain tiimikahveja ja teemme paljon työyhteisöä piristäviä asioita. Olemme kuin yksi kaveriporukka. Myös potilaat ovat antaneet palautetta lämminhenkisestä ilmapiiristä”, Puurunen kertoo.

 

Katso avoimet työpaikkamme ja tule meille työkaveriksi!

Lue lisää työstä sisätaudeilla

Palaute

Löysitkö etsimäsi?

Kiitos palautteesta!

Kiitos palautteestasi!

Kirjoita tähän verkkosivustoa koskeva palautteesi.

Ethän kirjoita tähän henkilökohtaisia tietojasi. Huomioithan, että emme vastaa tämän lomakkeen kautta jätettyihin palautteisiin. Muuta kuin verkkosivustoa koskevaa palautetta voit antaa palautesivullamme.

Kirjoita tähän verkkosivustoa koskeva palautteesi.

Ethän kirjoita tähän henkilökohtaisia tietojasi. Huomioithan, että emme vastaa tämän lomakkeen kautta jätettyihin palautteisiin. Muuta kuin verkkosivustoa koskevaa palautetta voit antaa palautesivullamme.