Siirry pääsisältöön

Meilahden kolmiosairaala

Haartmaninkatu 4, Helsinki
Infopiste:
09 471 72432
Vaihde:
09 4711

Meilahden kolmiosairaala on osa HUS Helsingin yliopistollista sairaalaa. Sairaalan vuodeosastoilla hoidamme kardiologian, neurologian, infektiosairauksien, hematologian ja sisätautien sekä maksa- ja elinsiirtokirurgisia potilaita. Sairaalassa toimii myös päivystysosasto.

Sairaalassa toimii myös päivystysosasto, jolta pyrimme kotiuttamaan potilaat tai siirtämään heidät jatkohoitoon 48 tunnin sisällä.

Meilahden kolmiosairaalaan on keskitetty valtakunnallisesti kantasolujen siirtotoiminta sekä systeemisten reumasairauksien konsultaatiopalvelu. Sairaalassa on useiden erikoisalojen poliklinikoita sekä tutkimusta ja hoitoa tukevia toimintoja kuten laboratorio- ja kuvantamispalvelut, dialyysihoitokeskus Delta ja dialyysiopetuskeskus.

Sairaala toimii tiiviissä yhteistyössä viereisen Meilahden tornisairaalan kanssa, ja sairaaloilla on yhteinen pääsisäänkäynti. Kolmiosairaala sijaitsee Meilahden tornisairaalan sisäänkäynnistä tultaessa vasemmalla.

OLKA-toiminta sairaalassa

OLKA® on koordinoitua järjestö- ja vapaaehtoistoimintaa sairaalassa. Toiminnan tavoitteena on tarjota potilaille ja heidän läheisilleen kiireetöntä kohtaamista sekä antaa tukea sairauteen sopeutumisessa. OLKA toteutetaan HUSin ja HyTe ry:n yhteistyönä.

Lue lisää sairaalan OLKA-toiminnasta

Toimipisteet

Osasto K4A neurologia, Meilahden kolmiosairaala

Meilahden kolmiosairaalamme osasto K4A on neurologinen vuodeosasto, johon on keskitetty kajoavien hoitojen testaus sekä vaikeiden liikehäiriösairauksien…

Osasto K4B infektiosairaudet ja reumatologia, Meilahden kolmiosairaala

Meilahden kolmiosairaalan infektiosairauksien ja reumatologian osastollamme hoidamme vaikeita ja äkillisiä infektiosairauksia. Osastolla hoidamme myös…

Dialyysihoitokeskus Delta, Meilahden kolmiosairaala

Dialyysihoitokeskus Deltassa hoidamme äkillistä munuaisten vajaatoimintaa, vaikeita myrkytyksiä, plasmanvaihtohoitoa tarvitsevia sekä kroonista munuaisten…

5A Elinsiirrot ja maksakirurgia, haima- ja mahalaukun kirurgia, Meilahden kolmiosairaala

Meilahden kolmiosairaalan osastolle 5A on keskitetty valtakunnallisesti maksan- ja suolensiirtopotilaat sekä vaativaa maksakirurgiaa tarvitsevat potilaat…

Palaute

Löysitkö etsimäsi?

Kiitos palautteesta!

Kiitos palautteestasi! Kerro halutessasi, kuinka voimme parantaa tätä sivua.

Kerro halutessasi, miten olemme onnistuneet tai kuinka voimme parantaa tätä sivua.

Ethän kirjoita tähän henkilökohtaisia tietojasi. Huomioithan, että emme vastaa tämän lomakkeen kautta jätettyihin palautteisiin. Muuta kuin verkkosivustoa koskevaa palautetta voit antaa palautesivullamme.

Kirjoita palautteesi allaolevaan kenttään.

Ethän kirjoita tähän henkilökohtaisia tietojasi. Huomioithan, että emme vastaa tämän lomakkeen kautta jätettyihin palautteisiin. Muuta kuin verkkosivustoa koskevaa palautetta voit antaa palautesivullamme.