Siirry pääsisältöön

Meilahden kolmiosairaala

Haartmaninkatu 4, Helsinki
Infopiste:
09 471 72432
Vaihde:
09 4711

Meilahden kolmiosairaala on osa HUS Helsingin yliopistollista sairaalaa. Sairaalan vuodeosastoilla hoidamme kardiologian, neurologian, infektiosairauksien, hematologian ja sisätautien sekä maksa- ja elinsiirtokirurgisia potilaita. Sairaalassa toimii myös päivystysosasto.

Sairaalassa toimii myös päivystysosasto, jolta pyrimme kotiuttamaan potilaat tai siirtämään heidät jatkohoitoon 48 tunnin sisällä.

Meilahden kolmiosairaalaan on keskitetty valtakunnallisesti kantasolujen siirtotoiminta sekä systeemisten reumasairauksien konsultaatiopalvelu. Sairaalassa on useiden erikoisalojen poliklinikoita sekä tutkimusta ja hoitoa tukevia toimintoja kuten laboratorio- ja kuvantamispalvelut, dialyysihoitokeskus Delta ja dialyysiopetuskeskus.

Sairaala toimii tiiviissä yhteistyössä viereisen Meilahden tornisairaalan kanssa, ja sairaaloilla on yhteinen pääsisäänkäynti. Kolmiosairaala sijaitsee Meilahden tornisairaalan sisäänkäynnistä tultaessa vasemmalla.

OLKA-toiminta sairaalassa

OLKA® on koordinoitua järjestö- ja vapaaehtoistoimintaa sairaalassa. Toiminnan tavoitteena on tarjota potilaille ja heidän läheisilleen kiireetöntä kohtaamista sekä antaa tukea sairauteen sopeutumisessa. OLKA toteutetaan HUSin ja HyTe ry:n yhteistyönä.

Lue lisää sairaalan OLKA-toiminnasta

Toimipisteet

Päivystysosasto, Meilahden kolmiosairaala

Meilahden kolmiosairaalan päivystysosastolla hoidamme lyhytaikaista päivystysluonteista hoitoa tarvitsevia potilaita.

Osasto K2B infektiosairaudet, Meilahden kolmiosairaala

Meilahden kolmiosairaalan infektio-osastollamme hoidamme vaikeita ja äkillisiä infektiosairauksia.

Osasto K4A neurologia, Meilahden kolmiosairaala

Meilahden kolmiosairaalamme osasto K4A on neurologinen vuodeosasto, johon on keskitetty kajoavien hoitojen testaus sekä vaikeiden liikehäiriösairauksien…

Infektio-, iho- ja reumasairauksien osasto K4B, Kolmiosairaala

Meilahden kolmiosairaalan infektio-, iho- ja reumaosastollamme hoidamme vaikeita tai äkillisiä sairauksia edellä mainituilta aloilta.

Palaute

Löysitkö etsimäsi?

Kiitos palautteesta!

Kiitos palautteestasi!

Kirjoita tähän verkkosivustoa koskeva palautteesi.

Ethän kirjoita tähän henkilökohtaisia tietojasi. Huomioithan, että emme vastaa tämän lomakkeen kautta jätettyihin palautteisiin. Muuta kuin verkkosivustoa koskevaa palautetta voit antaa palautesivullamme.

Kirjoita tähän verkkosivustoa koskeva palautteesi.

Ethän kirjoita tähän henkilökohtaisia tietojasi. Huomioithan, että emme vastaa tämän lomakkeen kautta jätettyihin palautteisiin. Muuta kuin verkkosivustoa koskevaa palautetta voit antaa palautesivullamme.