Siirry pääsisältöön

Meilahden kolmiosairaala

Haartmaninkatu 4, Helsinki
Infopiste:
09 471 72432
Vaihde:
09 4711

Käyntiosoite

Meilahden kolmiosairaala, 4. krs
Haartmaninkatu 4
Helsinki

Postiosoite

PL 372
HUS 00029

Meilahden kolmiosairaala on osa HUS Helsingin yliopistollista sairaalaa. Sairaalan vuodeosastoilla hoidamme kardiologian, neurologian, infektiosairauksien, hematologian ja sisätautien sekä maksa- ja elinsiirtokirurgisia potilaita. Sairaalassa toimii myös päivystysosasto.

 

Sairaalassa toimii myös päivystysosasto, jolta pyrimme kotiuttamaan potilaat tai siirtämään heidät jatkohoitoon 48 tunnin sisällä.

Meilahden kolmiosairaalaan on keskitetty valtakunnallisesti kantasolujen siirtotoiminta sekä systeemisten reumasairauksien konsultaatiopalvelu. Sairaalassa on useiden erikoisalojen poliklinikoita sekä tutkimusta ja hoitoa tukevia toimintoja kuten laboratorio- ja kuvantamispalvelut, hyytymishäiriöyksikkö, dialyysihoitokeskus Delta ja dialyysiopetuskeskus.

Sairaala toimii tiiviissä yhteistyössä viereisen Meilahden tornisairaalan kanssa, ja sairaaloilla on yhteinen pääsisäänkäynti. Kolmiosairaala sijaitsee Meilahden tornisairaalan sisäänkäynnistä tultaessa vasemmalla.

Rajoitamme vierailuja koronaviruksen vuoksi

Rajoitamme vierailuja HUSin sairaaloihin ja yksiköihin koronaviruksen vuoksi.

Lue vierailuohjeet täältä

Epäiletkö koronavirustartuntaa?

Toimi näin, jos epäilet koronavirustartuntaa.

Katso ohjeet täältä

Opas potilaalle

Opas potilaalle -sivulta löydät vastauksia yleisimpiin kysymyksiin ennen hoitoa, hoidossa ollessasi ja hoidon jälkeisenä aikana.

Opas potilaalle -sivulle

Toimipiste

Dialyysihoitokeskus Delta

Dialyysihoitokeskus Deltassa hoidamme äkillistä munuaisten vajaatoimintaa, vaikeita myrkytyksiä, plasmanvaihtohoitoa tarvitsevia sekä kroonista munuaisten…

5A Elinsiirrot ja maksakirurgia, haima- ja mahalaukun kirurgia

Meilahden kolmiosairaalan osastolle 5A on keskitetty valtakunnallisesti maksan- ja suolensiirtopotilaat sekä vaativaa maksakirurgiaa tarvitsevat potilaat…

5B munuais- ja haimasiirrot, nefrologia

Osastolle 5B on keskitetty valtakunnallisesti munuais- ja haimansiirtopotilaat sekä munuaisten omaissiirtopotilaiden hoito. Lisäksi hoidamme munuais- ja…

Reumatologian poliklinikka

Reumatologian poliklinikkamme sijaitsee Meilahden kolmiosairaalassa.