Siirry pääsisältöön

Hoitajaksi HUSiin

Hoitotyössä HUSissa saat mielenkiintoisia ja ainutlaatuisia työtehtäviä, sillä meille on keskitetty harvinaisten sairauksien hoito. Tule kehittymään hoitotyön ammattilaisena HUSiin.

Hoitajia kävelemässä sairaalan käytävällä.

Sairaanhoitajan urapolut HUSissa

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija, ja suurin osa HUSin työntekijöistä on hoitajia. Erilaisia työtehtäviä hoitotyön ammattilaisille HUSin sisällä on siis valtavasti. 

Sairaanhoitajalle tyypillinen urapolku voi viedä osastonhoitajaksi tai ylihoitajaksi, mutta mahdollisuuksia on muitakin: esimerkiksi henkilökunnan osaamisen kehittämisestä kiinnostunut voi hakeutua opetushoitajan tehtäviin. Toisaalta osaamistaan voi kehittää myös työskentelemällä uransa aikana eri yksiköissä, joita HUSissa suuren kokonsa myötä riittää. Kehityt ammattilaisena myös erilaisten lisäkoulutusten kautta.

Sosiaali- ja terveysalan opiskelijoiden harjoittelut HUSissa

Sosiaali- ja terveysalan opiskelijat pääsevät harjoittelemaan oppimaansa käytännössä HUSin eri yksiköissä. Harjoittelu on loistava mahdollisuus kokeilla, millaista työskentely itseä kiinnostavalla erikoisalalla on! Harjoittelussa tukenasi ovat kliiniset opettajat ja auttavaiset kollegat. Osalle opiskelijoista avautuu myös työmahdollisuuksia harjoittelun myötä.

Opiskelijana voit hakea sairaanhoitajan sijaisuuksiin, kun sinulla on 140 opintopistettä. Lisätietoa sosiaali- ja terveysalan harjoitteluun hakeutumisesta saat omasta oppilaitoksestasi.  

Lisätietoa erikoistumiskoulutuksesta ja opintoihin kuuluvasta työharjoittelusta

 

Millainen työskentelyilmapiiri HUSissa on?

Suuressakin sairaalassa työkaverit löytyvät läheltä, sillä yksiköissä työskennellään yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Työyhteisön merkitystä ei voi liikaa korostaa, ja siksi sen kehittämiseksi esimerkiksi osastojen tiimivalmentajat panostavat perehdytykseen ja tiimin kahvihetkiin.

Keikkatyö HUSissa

HUSiin pääsee keikkalaiseksi Seuren kautta. Haettuasi voit päästä tekemään HUSin keikkavuoroja jo reilussa parissa viikossa. 

Keikkatyö sopii sinulle hyvin, jos haluat kasvattaa omaa ammattitaitoasi. Keikkavuorot tapahtuvat vaihtelevissa työympäristöissä ja -tiimeissä, joissa kerrytät arvokasta kokemusta erilaisista tilanteista. Keikkavuorojen tekeminen sopii hyvin myös silloin, jos haluat tehdä omaehtoisesti töitä esimerkiksi opiskelun, perhevapaan tai toisen työn ohessa lisätulojen saamiseksi. 

Hae keikkatyöntekijäksi Seuren kautta

Ajankohtaisia rekrytointitapahtumia HUSissa

Meilahden sairaaloiden avoimet ovet

Rekrytointitapahtuma
Helsinki

Opiskelijasta ammattilaiseksi & ura HUSissa

Rekrytointitapahtuma

Palaute

Löysitkö etsimäsi?

Kiitos palautteesta!

Kiitos palautteestasi!

Kirjoita tähän verkkosivustoa koskeva palautteesi.

Ethän kirjoita tähän henkilökohtaisia tietojasi. Huomioithan, että emme vastaa tämän lomakkeen kautta jätettyihin palautteisiin. Muuta kuin verkkosivustoa koskevaa palautetta voit antaa palautesivullamme.

Kirjoita tähän verkkosivustoa koskeva palautteesi.

Ethän kirjoita tähän henkilökohtaisia tietojasi. Huomioithan, että emme vastaa tämän lomakkeen kautta jätettyihin palautteisiin. Muuta kuin verkkosivustoa koskevaa palautetta voit antaa palautesivullamme.