Siirry pääsisältöön

Sydän- ja keuhkokeskus

Tarjoamme erikoissairaanhoitoa kardiologian, sydänkirurgian, keuhkosairauksien ja yleisthorax- ja ruokatorvikirurgian erikoisaloilla.

Hoitotilanne Sydän- ja keuhkokeskuksessa

Vastaamme ympärivuorokautisesti sydänsairauksien päivystyksestä. Rintaontelosairauksien osalta Sydän- ja keuhkokeskuksessa on valtakunnallisesti ainoa erikoislääkäritasoinen keuhkosairauksien päivystys ja rintaontelonsairauksien päivystysvalmius. 

Teemme sydän- ja keuhkosiirtoja kansallisesti. Hoidamme myös keskitetysti harvinaisia ja vaativia rintaontelon ja sydämen synnynnäisiä vikoja. 

Sydän- ja keuhkokeskus on kansallisesti suurin ja Euroopan laajuisesti iso keskus. Keskus on edelläkävijä robottikirurgiassa ja videoavusteisessa kirurgiassa. 

Linjat

Hoitotyö Sydän- ja keuhkokeskuksessa

Tavoitteemme on, että jokainen meillä hoidettu potilas saa erinomaista hoitoa. Hoitotyötämme ohjaavat hoitotyön ammatillinen toimintamalli sekä HUSin strategia ja arvot: kohtaaminen, edelläkävijyys ja yhdenvertaisuus.

Erinomaisessa hoitotyössä tärkeitä ovat potilaidemme tyytyväisyys, hoitajiemme työtyytyväisyys ja hoitotyömme laatu. Mittaamme näitä kaikkia osa-alueita ja vertaamme tuloksia kansallisiin ja kansainväliin tuloksiin.

Hoitajamme ovat ammattitaitoisia ja aidosti välittäviä. Hoitotyömme on kokonaisvaltaista ja perustuu moniammatilliseen yhteistyöhön.
Magneettisairaala®-tunnustukseen (Magnet Recognition Program®) liittyvä käynti

  • HUSin Sydän- ja keuhkokeskus on hakenut Magneettisairaala-tunnustusta, jonka myöntää American Nurses Credentialing Center (ANCC). Magneettisairaala-tunnustuksen saaminen edellyttää erinomaista hoitotyön laatua. 
  • Potilaat, läheiset, henkilökunta ja muut halukkaat ovat tervetulleita antamaan palautetta sairaalasta. Kuka tahansa voi lähettää kommentteja sähköpostilla tai kirjeitse.
  • Palautteiden tulee olla perillä magneettisairaalatoimistossa viimeistään 19.5.2024

HUOMIO! Kaikki palautteet ovat LUOTTAMUKSELLISIA eikä niitä välitetä kyseessä olevalle terveydenhuollon yksikölle. Palautteet voivat olla nimettömiä mutta ne tulee toimittaa Magneettisairaala-toimistoon kirjallisina.

Osoite:

AMERICAN NURSES CREDENTIALING CENTER (ANCC)
MAGNET RECOGNITION PROGRAM OFFICE
8515 Georgia Ave., Suite 400
Silver Spring, MD 20910-3492

Sähköposti: magnet@ana.org

Lisätietoa: Erinomaiselle hoitotyölle haetaan HUSissa magneettisairaala-tunnustusta

Palaute

Löysitkö etsimäsi?

Kiitos palautteesta!

Kiitos palautteestasi!

Kirjoita tähän verkkosivustoa koskeva palautteesi.

Ethän kirjoita tähän henkilökohtaisia tietojasi. Huomioithan, että emme vastaa tämän lomakkeen kautta jätettyihin palautteisiin. Muuta kuin verkkosivustoa koskevaa palautetta voit antaa palautesivullamme.

Kirjoita tähän verkkosivustoa koskeva palautteesi.

Ethän kirjoita tähän henkilökohtaisia tietojasi. Huomioithan, että emme vastaa tämän lomakkeen kautta jätettyihin palautteisiin. Muuta kuin verkkosivustoa koskevaa palautetta voit antaa palautesivullamme.