Siirry pääsisältöön

Syöpäkeskus

Vastaamme syövän onkologisesta hoidosta (muu kuin leikkaushoito) sekä hematologiasta eli verisairauksien hoidosta, rintarauhaskirurgiasta ja sädehoitopalveluista Uudenmaan alueella. Hoidamme myös muualta Suomesta saapuvia erikoisosaamista vaativia potilaita.

kaksi ihmistä tietokoneella

Syöpäkeskus on Suomen suurin ja monipuolisin syövänhoitokeskus, jossa annamme yksilöllistä hoitoa, jonka laadun takaavat sekä henkilökunnan korkeatasoinen osaaminen että moderni huipputason tekniikka.

Syöpäkeskus on ensimmäinen pohjoismainen syöpäkeskus, joka on läpikäynyt OECI:n akkreditoinnin ja saavuttanut korkeimman mahdollisen statuksen Comprehensive Cancer Center. Asiantuntemuksemme on kansainvälisesti korkealle arvostettua ja hoitotuloksemme ovat maailmanlaajuisestikin huippuluokkaa. 

Asiakasraatimme ja kokemusasiantuntijamme tuovat tärkeän potilasnäkökulman toimintamme kehittämiseen. 

Tutkimustoimintamme keskeisenä tavoitteena on edistää translaatiota eli tutkimustulosten nopeampaa ja tehokkaampaa hyödyntämistä potilaan parhaaksi. Keskuksessa teemme myös vaiheen I tutkimuksia ja first-in-man-tutkimuksia.

Linjat ja yksikötHoitotyö Syöpäkeskuksessa

Jokaisen potilaan kohdalla tavoitteenamme on mahdollisimman hyvä ja monipuolisesti potilaan tarpeet huomioiva hoito. Syöpäkeskuksessa työtämme ohjaavat HUS hoitotyön strategia ja ammatillisen toimintamallin periaatteet: ammattitaito, aito välittäminen, kokonaisvaltaisuus, yhteistyö ja eettisyys. Hoitajat vastaavat potilaiden yksilöllisiin tarpeisiin kokonaisvaltaisesti. Meillä auttamisessa korostuvat potilaan ja hänen läheisensä kohtaaminen. Olemme läsnä, kuuntelemme, rohkaisemme ja tuemme.Magneettisairaala®-tunnustukseen (Magnet Recognition Program®) liittyvä käynti

  • HUS Syöpäkeskus on hakenut Magneettisairaala-tunnustusta, jonka myöntää American Nurses Credentialing Center (ANCC). Magneettisairaala-tunnustuksen saaminen edellyttää erinomaista hoitotyön laatua.
  • Potilaat, omaiset, henkilökunta ja muut halukkaat ovat tervetulleita antamaan palautetta sairaalasta. Kuka tahansa voi lähettää kommentteja sähköpostilla tai kirjeitse. 
  • Palautteiden tulee olla perillä Magneettisairaala-toimistossa 28.12.2023.

HUOMIO: Kaikki palautteet ovat LUOTTAMUKSELLISIA eikä niitä välitetä kyseessä olevalle terveydenhuollon yksikölle. Palautteet voivat olla nimettömiä mutta ne tulee toimittaa Magneettisairaala-toimistoon kirjallisina.

Osoite:

AMERICAN NURSES CREDENTIALING CENTER (ANCC)
MAGNET RECOGNITION PROGRAM OFFICE
8515 Georgia Ave., Suite 400
Silver Spring, MD  20910-3492

Sähköposti: magnet@ana.org 
 

Palaute

Löysitkö etsimäsi?

Kiitos palautteesta!

Kiitos palautteestasi! Kerro halutessasi, kuinka voimme parantaa tätä sivua.

Kerro halutessasi, miten olemme onnistuneet tai kuinka voimme parantaa tätä sivua.

Ethän kirjoita tähän henkilökohtaisia tietojasi. Huomioithan, että emme vastaa tämän lomakkeen kautta jätettyihin palautteisiin. Muuta kuin verkkosivustoa koskevaa palautetta voit antaa palautesivullamme.

Kirjoita palautteesi allaolevaan kenttään.

Ethän kirjoita tähän henkilökohtaisia tietojasi. Huomioithan, että emme vastaa tämän lomakkeen kautta jätettyihin palautteisiin. Muuta kuin verkkosivustoa koskevaa palautetta voit antaa palautesivullamme.