Siirry pääsisältöön

Ammattilaiselle

Hoitajaksi Vatsakeskukseen

Vatsakeskuksessa voit työskennellä sairaanhoitajana tai lähihoitajana monien erikoisalojen parissa. Teemme töitä aina urologiasta endokrinologiaan ja verisuonikirurgiasta elinsiirtoihin. Monikulttuurinen, lämminhenkinen ja iloinen työyhteisö saa monet hoitajat viihtymään meillä pitkään.

Vatsakeskuksen sairaanhoitaja keskustelee potilaan kanssa

Vatsakeskuksessa voit työskennellä monien kiinnostavien erikoisalojen parissa. Kiinnostaisiko vatsaelinkirurgia, gastroenterologia, endokrinologia, nefrologia, elinsiirrot tai maksakirurgia? Entä urologia tai verisuonikirurgia? Meillä pääset näyttämään taitosi ja oppimaan lisää oman kiinnostuksesi mukaan. 

Perehdytykseen panostetaan

Vatsakeskuksessa olemme panostaneet suuresti uusien kollegoidemme perehdytykseen. Yksiköissä uuden työntekijän perehdytys on laadukasta, systemaattista ja yksilöllistä. Perehdytystä tukee yksikön oma perehdytyssuunnitelma. 

Keskimääräinen perehdytysaika on 2-3 viikkoa, mutta huomioimme aina yksilöllisesti tarpeen perehdytyksen pituudelle. Uuden oppiminen ja kouluttautuminen on jatkuvaa, jota me Vatsakeskuksessa tuemme laajasti eri urapolkumallien avulla. 

Uravaihtoehtoja jokaiseen makuun 

Vatsakeskuksessa voit työskennellä urasi eri vaiheissa, sillä tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä vaihtelevissa ympäristöissä. Voit tehdä töitä vuodeosastoilla, poliklinikoilla tai toimenpideyksiköissä. Myös hybridityöskentely onnistuu, ja voit esimerkiksi työskennellä sekä vuodeosastolla että poliklinikalla.

Kliiniset urapolut ja niiden tukeminen on meille tärkeä arvo, ja panostamme tähän myös koulutuksen keinoin. Meillä työskentelee monenlaisia hoitoalan ammattilaisia, kuten  kotiutushoitajia, avannehoitajia, haavahoitajia, uroterapeutteja, seksuaalineuvojia sekä opetushoitajia. 

Skip video

Työmahdollisuuksia ympäri pääkaupunkiseutua

Vatsakeskuksella on HUSissa toimintaa monissa eri sairaaloissa. Löydät vatsakeskuslaisia Meilahden torni- ja kolmiosairaalasta, Kirurgisesta sairaalasta, Puistosairaalasta sekä Jorvin ja Peijaksen sairaaloista. Lisäksi meillä on dialyysiyksiköt Porvoon, Hyvinkään ja Lohjan sairaaloissa. 
Palaute

Löysitkö etsimäsi?

Kiitos palautteesta!

Kiitos palautteestasi!

Kirjoita tähän verkkosivustoa koskeva palautteesi.

Ethän kirjoita tähän henkilökohtaisia tietojasi. Huomioithan, että emme vastaa tämän lomakkeen kautta jätettyihin palautteisiin. Muuta kuin verkkosivustoa koskevaa palautetta voit antaa palautesivullamme.

Kirjoita tähän verkkosivustoa koskeva palautteesi.

Ethän kirjoita tähän henkilökohtaisia tietojasi. Huomioithan, että emme vastaa tämän lomakkeen kautta jätettyihin palautteisiin. Muuta kuin verkkosivustoa koskevaa palautetta voit antaa palautesivullamme.