Siirry pääsisältöön

Ammattilaiselle

Hoitajaksi korva-, nenä- ja kurkkutaudeille

Korva-, nenä- ja kurkkutaudeilla työskentelee sairaanhoitajia, lähihoitajia, audionomeja ja kuntoutusohjaajia mielenkiintoisissa työtehtävissä. Meillä HUSissa työnkuvasi on monipuolinen ja ammatillinen kehittyminen jatkuvaa.

Lapsi kuulokkeet korvassa.

Moniammatillinen tiimi tukenasi

Meillä HUSin korva-, nenä- ja kurkkutaudeilla työskentelee monia hoitotyön ammattiryhmiä:

  • sairaanhoitajia
  • lähihoitajia
  • audionomeja
  • kuntoutusohjaajia

Korva-, nenä- ja kurkkutaudit on vastavalmistuneelle hoitotyön ammattilaiselle ihanteellinen paikka oppia uutta. Tarjoamme itsenäisen työn, moniammatillisen tiimin tuen ja mahdollisuuden uralla etenemiseen kannustavassa työilmapiirissä. Hyvä johtaminen ja vahva toimintaa kehittävä otteemme takaavat erinomaisen toimintaympäristön potilaiden ja henkilöstön parhaaksi.

Monipuolinen tautikirjo

Hoidamme korviin, nenään, sivuonteloihin, suuhun, nieluun, kurkunpäähän tai kaulaan kohdistuvia oireita, tauteja ja vammoja. Eri syistä johtuvat tulehdukset muodostavat merkittävän osan korva-, nenä- ja kurkkutautien tautikirjosta. Infektiot ja inflammaatiot ylähengitysteissä (välikorva, sivuontelot ja nielu) kattavat noin puolet kaikista potilaskontakteistamme.

Yliopistosairaalassa työsi painottuu työikäisten ja lasten kuulovammojen hoitoon. Sivuonteloiden, kallonpohjan ja kaulan kasvaimet sekä korjaava ja kuntouttava korvakirurgia kuuluvat toimialaamme. Meillä toimii myös foniatrian erikoisalan poliklinikka, jossa hoidamme lasten puheen ja kielen häiriöitä sekä aikuisten ääniongelmia.

Heräsikö mielenkiintosi?

Ota yhteyttä meihin, kerromme sinulle mielellämme lisää korva-, nenä- ja kurkkutaudeilla työskentelystä ja erilaisista uramahdollisuuksista.

Feedback

Löysitkö etsimäsi?