Siirry pääsisältöön

Ammattilaiselle

Hoitajaksi psykiatrialle

HUSin psykiatrian hoitajia seisomassa tiilirakennuksen edessä

Me Psykiatriassa tarjoamme sinulle monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä sekä erinomaiset mahdollisuudet urallasi etenemiseen. Pääset hoitajana heti kiinni kattavaan koulutustarjontaamme sekä kartuttamaan osaamistasi omien mielenkiinnon kohteidesi mukaan. Meille ovatkin tervetulleita niin alalla jo pitkään työskennelleet kuin vasta uran alkuvaiheessa olevat hoitajat. Räätälöimme perehdytyksesi yksilöllisten tarpeittesi mukaan.

Erilaiset työnkuvat ja toimintakentät

Psykiatria on erikoisalana loputtoman mielenkiintoinen, antoisa ja alati kehittyvä. Meillä hoitajat ovat keskeisessä roolissa potilaiden hoidossa. Erilaisia vastuullisia työtehtäviä on tarjolla lukemattomasti. Akuuttihoitotyöstä kiinnostuneille meillä on tarjolla useita vuodeosastoja sairaaloissamme sekä alueellisia akuuttipsykiatrian poliklinikoita. Pitkäjänteisempää, itsenäistä vastaanottotyöskentelyä on tarjolla lukuisilla poliklinikoillamme Uudenmaan alueella. Yhteistä kaikille yksiköillemme ovat tiiviit moniammatilliset työyhteisöt, joista saat apua ja tukea työhösi.

Hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö

Tärkein voimavaramme on hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö. Panostamme henkilöstömme jaksamiseen ja pyrimme joustamaan, kun elämäntilanteesi sitä vaatii. Osastoillamme on käytössä yhteisöllinen työvuorosuunnittelu, jonka avulla työntekijämme pääsevät itse vaikuttamaan omiin työvuoroihinsa. Lisäksi käytössämme on työaikapankki, joka mahdollista lisäjouston. Monissa yksikössämme sinulla on myös mahdollisuus tehdä etätyötä. Työnohjauksen avulla voit saada lisätukea vaativan työn tueksi.

Kiinnostuitko? Olethan meihin yhteydessä, niin mietitään yhdessä seuraavaa askeltasi!

HUSin Psykiatriassa rekrytoijana

Hoitotyössä uranvaihtajana

Tervetuloa tutustumaan Nuorisopsykiatriaamme

Tervetuloa tutustumaan Geropsykiatriaamme

Tervetuloa tutustumaan Länsi-Uudenmaan psykiatrian linjaamme

Tervetuloa tutustumaan Hyvinkään psykiatrian linjaamme

Tervetuloa tutustumaan Porvoon psykiatrian linjaamme

Palaute

Löysitkö etsimäsi?

Kiitos palautteesta!

Kiitos palautteestasi!

Kirjoita tähän verkkosivustoa koskeva palautteesi.

Ethän kirjoita tähän henkilökohtaisia tietojasi. Huomioithan, että emme vastaa tämän lomakkeen kautta jätettyihin palautteisiin. Muuta kuin verkkosivustoa koskevaa palautetta voit antaa palautesivullamme.

Kirjoita tähän verkkosivustoa koskeva palautteesi.

Ethän kirjoita tähän henkilökohtaisia tietojasi. Huomioithan, että emme vastaa tämän lomakkeen kautta jätettyihin palautteisiin. Muuta kuin verkkosivustoa koskevaa palautetta voit antaa palautesivullamme.