Siirry pääsisältöön

Ammattilaiselle

Hoitajaksi tukielin- ja plastiikkakirurgialle

Sairaanhoitajana tai lähihoitajana voit työskennellä tukielin- ja plastiikkakirurgialla monissa eri sairaaloissa. Meillä pääset tekemään monipuolista työtä yhdessä muiden ammattiryhmien kanssa. Tule mukaan hauskaan porukkaan.

Tukielin- ja plastiikkakirurgian sairaanhoitaja työntää potilasta pyörätuolissa

Työ hoitajana tukielin- ja plastiikkakirurgialla

Sairaanhoitajana tai lähihoitajana osallistut meillä potilaan kokonaisvaltaiseen hoitoon. Työskentelet läheisessä yhteistyössä moniammatillisesti muun muassa ortopedien ja fysioterapeuttien kanssa. Hoidamme työssämme sekä elektiivisiä että päivystyspotilaita. Potilaiden hoitoajat vaihtelevat päivistä useisiin viikkoihin. 

Meillä saat yksilöllisen perehdytyksen työhön sekä tarvittaessa myös tukea suomen kielitaidon parantamiseen. Työskentely tukielin- ja plastiikkakirurgian parissa on mahdollista jo opiskeluaikana.  

Monipuoliset uravaihtoehdot

Tukielin- ja plastiikkakirurgia tarjoaa monipuolisia uravaihtoehtoja. Kiinnostaako sinua esihenkilövastuut? Meillä työskentelee useita osastonhoitajia ja apulaisosastonhoitajia. Vai innostutko perehdyttämisestä ja kouluttamisesta? Silloin valintasi saattaisi olla opetushoitaja tai perehdyttäjä. Asiantuntijasairaanhoitajana voit työskennellä esimerkiksi monialaisessa oppimisyksikössä. Vai haluatko koordinoida potilasliikennettä? Meillä työskentelee myös potilasliikennekoordinaattori, joka hallinnoi potilasliikennettä eri sairaalojen välillä yhteistyössä päivystyksen kanssa. 

Meillä voit myös syventyä tietyn erikoisalan huippuosaajaksi, sillä meille on keskitetty valtakunnallisia vastuita esimerkiksi huuli- ja suulakihalkioiden hoidosta, sukuelinkirurgiasta ja luutuumoripotilaiden hoidosta.  

Skip video

Missä voit työskennellä?

Tukielin- ja plastiikkakirurgialla voit työskennellä useassa eri toimipisteessä. Hoidamme potilaita Helsingissä Puistosairaalassa ja Meilahden siltasairaalassa. Näiden lisäksi voit tehdä töitä Espoossa Jorvin sairaalassa, Vantaalla Peijaksen sairaalassa tai Hyvinkään, Porvoon ja Lohjan sairaaloissa.  
Palaute

Löysitkö etsimäsi?

Kiitos palautteesta!

Kiitos palautteestasi!

Kirjoita tähän verkkosivustoa koskeva palautteesi.

Ethän kirjoita tähän henkilökohtaisia tietojasi. Huomioithan, että emme vastaa tämän lomakkeen kautta jätettyihin palautteisiin. Muuta kuin verkkosivustoa koskevaa palautetta voit antaa palautesivullamme.

Kirjoita tähän verkkosivustoa koskeva palautteesi.

Ethän kirjoita tähän henkilökohtaisia tietojasi. Huomioithan, että emme vastaa tämän lomakkeen kautta jätettyihin palautteisiin. Muuta kuin verkkosivustoa koskevaa palautetta voit antaa palautesivullamme.