Gå till huvudinnehåll

Hos oss på jobb

HUS är en arbetsplats där du kan växa som yrkesperson och göra ett betydelsefullt arbete i en internationellt högklassig hälso- och sjukvårdsorganisation som uppskattar din kompetens. HUS Helsingfors universitetssjukhus är Finlands största aktör inom hälso- och sjukvårdsbranschen och den näst största arbetsgivaren i landet. 

Nästan 27 000 yrkesverksamma arbetar hos oss för patienternas bästa i över 300 olika yrken. Som Finlands ledande sjukhushelhet erbjuder HUS unika arbetsuppgifter. Vi ansvarar för ordnandet av specialiserad sjukvård inom Nyland. Dessutom har vi behandlingen av flera sällsynta och svåra sjukdomar i hela landet centraliserats till oss.  

Som universitetssjukhus granskar och utvecklar vi ständigt våra vårdmetoder och vår verksamhet. En karriär vid HUS omfattar kontinuerligt lärande genom mångsidiga arbetsuppgifter och karriärvägar.

Bemötande

I vårt arbete strävar vi efter att alltid bemöta varje kollega och patient genuint och närvarande. Vi förstår vilken betydelse möten har i vardagen.

participate icon

Pionjärskap

Vi är modiga och söker målmedvetet nya sätt att göra saker bättre. Vi visar pionjärskap nationellt och internationellt.

Jämlikhet

Vi behandlar våra kollegor lika oavsett bakgrund, yrkestitel eller erfarenhet. Vi är alla jämlika HUS-anställda.

Vad ger arbetet inom HUS?

Hos oss blir du en del av ett multiprofessionellt team där alla har en viktig roll. Vi bemöter både kollegor och patienter jämlikt. Vi erbjuder dig en plats i utvecklingen av den främsta hälsovården.

Bekanta dig med oss som jobbar på HUS

Varför skulle inte jag kunna vara sjukskötare?

Fatma Hajizadeh kom med sin familj till Rovaniemi 2005 efter att ha flytt från kriget i Afghanistan. Nu aderton år senare arbetar hon på Jorvs sjukhus avdelning K5.

En sommarläkares typiska arbetsdag inom internmedicinen

I Natalie Kelttos arbetsdag på den internmedicinska vårdavdelningen på Pejas sjukhus ingår patientronder, konsultationer och pappersarbete - arbetet är självständigt men hon får stöd av en seniorläkare. "Det har varit underbart att få känna sig som en del av läkarkåren redan nu fastän man inte ännu är utexaminerad läkare."

Sjukhusets socialarbetare stöder i livets omvälvningar

Jaana Kahilainen och Tiina Toiminen trivs i det snabba, mångsidiga och människonära arbetet som socialarbetare på Hyvinge sjukhus. Det mest givande är de mänskliga mötena.

Blir du ny HUS-anställd?

Läs våra råd för att söka jobb, lär känna vår rekryteringsprocess och sök ett intressant ledigt jobb redan idag!

Respons

Hittade du vad du sökte?

Tack för responsen!

Tack för responsen!

Skriv in din respons om webbplatsen här.

Du skriver väl inte in dina personliga uppgifter här. Observera att vi inte svarar på respons som lämnats via denna blankett. Respons som inte gäller webbplatsen kan ges på vår webbplats.

Skriv in din respons om webbplatsen här.

Du skriver väl inte in dina personliga uppgifter här. Observera att vi inte svarar på respons som lämnats via denna blankett. Respons som inte gäller webbplatsen kan ges på vår webbplats.