Gå till huvudinnehåll

Jobba hos oss – gör ett gott arbete

Letar du efter en arbetsplats där du kan växa som yrkesperson och göra ett betydelsefullt arbete i en internationellt högklassig hälso- och sjukvårdsorganisation som uppskattar din kompetens?

Se lediga jobb

Hos oss på jobb

Som anställd hos oss gör du tillsammans med nästan 27 000 proffs ett gott arbete genom att erbjuda specialkompetens, forskning och internationellt ansedd sjukvård. Om ditt mål är att ha ett jobb som är betydelsefullt och påverkar samhället så berättar vi varför det lönar sig att jobba hos oss.

Du som snart utexamineras som proffs inom hälso- och sjukvården, vill du hjälpa oss på HUS?

Studerande inom hälso- och sjukvård obs!
Läs mera och sök jobbet (link to a different website)

Läs våra ansökningsanvisningar, bläddra bland våra lediga jobb och skicka din ansökan redan i dag!

Lediga jobb på HUS
Se våra lediga jobb (link to a different website)

Hur är det att jobba tillsammans med sin mamma?

Mammans och dotterns samarbete fungerar också I sjukhusvärlden
Läs om mammans och dotterns samarbete

Vad gör vi för något?

Hos oss arbetar personer på hela 300 olika positioner, vilket innebär att det finns 300 olika sätt att växa professionellt. Utöver alla som gör ett bra vårdarbete har vi också yrkesutbildade inom många andra branscher som arbetar hos oss. När vi frågar våra olika experter varför de valde att arbeta inom HUS, nämner de ofta möjligheten att göra ett arbete som påverkar samhället positivt och som motsvarar deras egna värderingar. Var och en av oss gör genom sin kompetens och sitt viktiga arbete att vi inom HUS kan erbjuda våra patienter än bättre vård för varje dag.