Siirry pääsisältöön

Naistentautien hoito

Asiasanat:
  • naistentaudit

Naistentautien yksiköissämme tavallisimpia hoidettavia ongelmia ovat vuotohäiriöt, vatsakipujen gynekologiset syyt, kudos- ja solumuutokset, laskeumat, virtsankarkailu ja perhesuunnitteluun liittyvät asiat.

Kuvituskuva: Potilas ja lääkäri vastaanotolla

Yleisimpiä gynekologisia leikkauksia ovat kohdunpoistot, laskeuma- ja virtsankarkailuleikkaukset sekä kohdun ja munasarjojen muutoksiin liittyvät toimenpiteet. Vaativimpia toimenpiteitä ovat syöpä- ja endometrioosileikkaukset.

Hoidamme naistentauteja Helsingissä, Hyvinkäällä, Lohjalla, Raaseporissa ja Porvoossa. Helsingissä teemme kaikki lapsettomuushoidot, gynekologisten syöpien leikkaus- ja lääkehoidot, vaativimmat gynekologiset leikkaukset, vaikeimpien hormonihäiriöiden hoidot sekä sikiön tilasta johtuvat raskaudenkeskeytykset.

Naistentautien päivystyksissä hoidamme esimerkiksi keskenmenoja, kohdun ulkopuolisia raskauksia, alkuraskauksien runsaita verenvuotoja tai kipuja sekä gynekologisten leikkausten jälkeisiä komplikaatioita.

Toimipisteet

Päivystys, Naistenklinikka

Naistenklinikan päivystyksessä hoidamme kiireellistä hoitoa vaativia raskaana olevia, juuri synnyttäneitä sekä naistentautipotilaita.

Naistentautien poliklinikka, Ruoholahti

Ruoholahden naistentautien poliklinikalla on yleisgynekologisia vastaanottoja sekä kolposkopiayksikkö. Hoidamme myös raskaudenkeskeytyksiä ja teemme…

Naistentautien ja synnytysten päivystys, Hyvinkään sairaala

Hyvinkään sairaalan Naistentautien päivystyksessä hoidamme kiireellistä hoitoa vaativia gynekologisia ja raskaana olevia potilaita.

Naistentautien poliklinikka, Naistenklinikka

Naistenklinikan naistentautien poliklinikalla hoidamme erilaisia gynekologisia sairauksia kuten vuotohäiriöitä, gynekologisia kiputiloja, virtsan…