Siirry pääsisältöön

Naistentautien ja synnytysten päivystys, Hyvinkään sairaala

Asiasanat:
  • naistentaudit
  • päivystys
  • Hyvinkään sairaala

Hyvinkään sairaalan Naistentautien päivystyksessä hoidamme kiireellistä hoitoa vaativia gynekologisia ja raskaana olevia potilaita.

kuvituskuva

YhteydenototHoidamme esimerkiksi äkillisiä ja runsaita gynekologisia vuoto- ja kiputilanteita, synnytyselinten tulehduksia ja raskauteen liittyviä äkillisiä ongelmia.  Jos olet naistentautipotilas, tarvitset hoitoon pääsyyn pääsääntöisesti lääkärin lähetteen. Jos sinulla ei ole lähetettä, päivystykseen saapuminen edellyttää soittoa etukäteen takaisinsoittopalveluun.

Hoidamme päivystyksessä vain kiireellisiä, päivystyksellisiä asioita. Jos asiasi koskee ajanvarausta, olethan yhteydessä sinua hoitavalle poliklinikalle virka-aikana. Jos olet tulossa synnyttämään, soitathan suoraan synnytysosastolle.

Naistentautien, synnyttäneiden ja raskaana olevien takaisinsoittopalvelu

Soita takaisinsoittopalveluun 019 4587 2900 ennen naistentautien tai synnytysten päivystykseen hakeutumista. Takaisinsoittopalvelu on avoinna ympäri vuorokauden. Soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian. 

Takaisinsoittopalvelu on tarkoitettu raskaana olevien, synnyttäneiden ja naistentautipotilaiden päivystyksellisiin asioihin. Voit soittaa takaisinsoittopalveluun myös vastasyntyneisiin eli alle 2-viikkoisiin vauvoihin liittyvissä päivystysasioissa. Jos olet raskausviikolla 22 tai sen yli, puhelusi ohjautuu järjestelmän kautta suoraan synnytyssaliin

Päivystysapu tarjoaa päivystyksellistä terveysneuvontaa

Voit soittaa myös yleiseen Päivystysapu-puhelinpalveluun 116 117, jos tarvitset neuvontaa päivystysasioissa. Palvelu ohjaa sinut tarvittaessa oikeaan hoitopaikkaan. Jos tilanteeseesi riittää itsehoito, saat hoito-ohjeet puhelimessa.

Palvelu on avoinna ympäri vuorokauden. Jos et saa yhteyttä Päivystysapuun kohtuullisessa ajassa, voit kiireellisessä tilanteessa hakeutua suoraan Hyvinkään sairaalaan päivystykseen. 

Älä soita takaisinsoittopalveluun tai päivystysapuun, jos 

  • haluat uusia lääkereseptin
  • kärsit pitkittyneestä vaivasta ilman äkillistä pahenemista
  • kyse on kiireettömästä asiasta – ota yhteyttä neuvolaan
  • kyse on henkeä uhkaavasta hätätilanteesta – soita hätänumeroon 112.

Palaute

Löysitkö etsimäsi?

Kiitos palautteesta!

Kiitos palautteestasi!

Kirjoita tähän verkkosivustoa koskeva palautteesi.

Ethän kirjoita tähän henkilökohtaisia tietojasi. Huomioithan, että emme vastaa tämän lomakkeen kautta jätettyihin palautteisiin. Muuta kuin verkkosivustoa koskevaa palautetta voit antaa palautesivullamme.

Kirjoita tähän verkkosivustoa koskeva palautteesi.

Ethän kirjoita tähän henkilökohtaisia tietojasi. Huomioithan, että emme vastaa tämän lomakkeen kautta jätettyihin palautteisiin. Muuta kuin verkkosivustoa koskevaa palautetta voit antaa palautesivullamme.