Siirry pääsisältöön

Gynekologinen syöpäkirurgia

Asiasanat:
  • gynekologiset syövät

Suunnittelemme gynekologiset syöpäleikkaukset eri ammattiryhmien ja erikoisalojen osaajien yhteistyönä parhaan mahdollisen hoidon tarjoamiseksi. Tavallisimmin leikkaamme ulkosynnyttimien, kohdunkaulan, kohdun runko-osan, munanjohdinten ja munasarjojen syöpiä.

Kuvituskuva: Leikkaushoitaja valmistelee potilasta leikkaukseen

Teemme Naistenklinikalla hedelmällisyyden säästävää syöpäkirurgiaa. Toinen edistyksellisistä leikkaustavoistamme on kasvainten poiston tarkkuuteen tähtäävä täsmäkirurgia, jonka avulla säästämme mahdollisimman paljon tervettä kudosta.

Avoleikkaus on edelleen tärkeä lähestymistapa erityisesti munasarjasyövässä. Menetelmä on kehittynyt valtavasti uusien tekniikoiden myötä, ja toipuminen laajastakin leikkauksesta on nopeutunut.

Toimipisteet

Leikkaus- ja anestesiaosasto, Naistenklinikka

Naistenklinikan leikkaus- ja anestesiaosastolla hoidamme naistentautien tähystys- ja avoleikkauksia sekä keskenmenoihin liittyviä toimenpiteitä.

Naistentautien poliklinikka, Naistenklinikka

Naistenklinikan naistentautien poliklinikalla hoidamme erilaisia gynekologisia sairauksia kuten vuotohäiriöitä, gynekologisia kiputiloja, virtsan…

Gynekologisten syöpien poliklinikka, Töölön sairaala

Gynekologisten syöpien poliklinikka toimii Töölön sairaalassa.

Leiko-yksikkö ja leikkausosasto, Hyvinkään sairaala

Hyvinkään sairaalan Leiko-yksikössä ja leikkausosastolla hoidamme kaikkiin ikäryhmiin kuuluvia potilaita, jotka tulevat toimenpiteeseen suunnitellusti tai…

Feedback

Löysitkö etsimäsi?