Siirry pääsisältöön

Raskausajan vastaanotot

Asiasanat:
  • Naistenklinikka
  • sikiödiagnostiikka
  • Espoon sairaala

Raskausajan vastaanotot tarkoittavat varhaisiän sikiöseulontakäyntejä, riskiraskauksien seurantaa äitiyspoliklinikoilla sekä sairaalahoitoa erikoistilanteissa.

Kuvituskuva: Äiti, tukihenkilö ja lääkäri sikiöseulontavastaanotolla

Kiireelliset ongelmat ja hätätilanteet ,

hus.fi

Päivystämme alkuraskauden aikana Naistenklinikalla sekä Hyvinkään, Lohjan ja Porvoon sairaaloissa sekä loppuraskauden aikana Naistenklinikalla sekä Espoon, Hyvinkään, Lohjan ja Porvoon sairaaloissa. Synnytyksiä hoidamme Naistenklinikalla sekä Espoon, Hyvinkään ja Lohjan sairaaloissa.

Seulontatutkimukset

Seulontaultraäänitutkimukset ovat vapaaehtoisia, kivuttomia ja maksuttomia. Tutkimushuoneissa on erillinen sivumonitori, josta näet saman kuvan kuin tutkiva kätilökin. Tutkimusta ei voi videoida, mutta kuvia saa mukaan. Tutkimuksessa saa olla mukana puoliso tai muu aikuinen henkilö. Jos et pääse tulemaan sovittuna aikana, ilmoitathan siitä mahdollisimman pian soittamalla poliklinikalle, jonne sinulla on ajanvaraus.

Äitiyspoliklinikkakäynnit

Naistalo ,

Löydät lisätietoa raskaudesta ja synnytyksestä Terveyskylän Naistalosta. Terveyskylä on erikoissairaanhoidon verkkopalvelu.

Toimipisteet

Sikiöseulontayksikkö, Bulevardi 22

Bulevardin sikiöseulonnassa teemme raskausajan ultraäänitutkimuksia Naistenklinikan ja Jorvin sairaalan äitiyspoliklinikoiden asiakkaille.

Sikiötutkimusyksikkö

Sikiötutkimusyksikössä tutkimme ja hoidamme äitejä, joiden sikiöillä on ultraäänellä todettu poikkeavuus. Tutkimme sikiöitä myös silloin, kun raskaana…

Äitiyspoliklinikka

Naistenklinikan äitiyspoliklinikalla seuraamme riskiraskauksia.

Äitiyspoliklinikka

Jorvin sairaalan äitiyspoliklinikalla seuraamme riskiraskauksia.