Syöpätautien klinikka

Postiosoite
PL 180, 00029 HUS 

Käyntiosoite
Paciuksenkatu 3, Helsinki
 
Aulapalvelut 09 471 73197

Sairaala-alueen kartta

Joukkoliikenneyhteydet

Kahvila sijaitsee 1. kerroksessa. Sisääntulokerroksessa (0. kerros) on kahviautomaatti.
 
Syöpäkeskus vastaa syövän onkologisesta (muu kuin leikkaushoito) hoidosta koko HUS-alueella. Helsingin ja Uudenmaan lisäksi klinikalla hoidetaan myös muualta Suomesta saapuvia, erikoisosaamista vaativia potilaita. Tutkimukset, hoitosuunnitelmat sekä sädehoito toteutetaan pääosin Meilahden klinikalla, leikkaushoidot puolestaan eri kirurgian yksiköissä.

Syöpäkeskus on ensimmäinen pohjoismainen syöpäkeskus, joka on läpikäynyt eurooppalaisen syöpäorganisaatio OECI:n akkreditoinnin ja saavuttanut korkeimman mahdollisen statuksen Comprehensive Cancer Center.
 
Syöpätautien klinikalla hoidetaan Syöpäkeskuksen potilaita. Syöpäkeskuksessa hoidetaan noin 25 000 potilasta vuosittain. Henkilökuntaa klinikalla on noin 240, joista syöpätautien erikoislääkäreitä ja erikoistuvia lääkäreitä on yli 60. Päivittäin n. 500 potilasta saa syövän hoitoa poliklinikoilla, vuodeosastoilla ja sädehoito-osastolla. Näiden osastojen lisäksi klinikalla toimii laboratorio, HUS Kuvantamisen kuvantamisyksikkö, tutkimusyksikkö sekä psykososiaalinen yksikkö. Keskus toteuttaa kaiken sädehoidon sekä lähes 90 prosenttia solunsalpaaja- eli sytostaattihoidoista HUS-alueella.

Vasen palsta
Oikea palsta
:


. .
 
 

 Lue lisää syöpätaudeista

 
 

 Potilastyytyväisyys helmikuu 2019

 

Suositusindeksi 99/100


Anna palautetta

 

 Videoita

 
 

 Tapahtumat

 

Syksyn 2019 ensitietopäivät syöpään sairastuneelle ja läheisille​(omat päivät: rintasyöpä, eturauhassyöpä, suolistosyöpä, muut syövät)

Naisten päivä ​-luento resilienssistä​

Ohjelmalisäys: Paikalla on myös Kille-koira. Kille-koira on ohjaajansa fysioterapeutti Miia Malmbergin kanssa Miesten päivänä klo 13-14 ylihoitajan huoneessa. 
Huom! 7.11. ryhmäohjaus on peruttu

Yläraajojen lymfaödeeman itsehoitojumppa Syöpätautien klinikalla 
Vuonna 2019 kahden viikon välein 2.9. - 9.12.