Siirry pääsisältöön

Plastiikkakirurgian ja HUSUKE -poliklinikka, Puistosairaala

Asiasanat:
  • Puistosairaala
  • tukielin- ja plastiikkakirurgia

Plastiikkakirurgian ja HUSUKE poliklinikka toimii Puistosairaalassa Meilahden sairaala-alueella. Tulet meille hoitoon lääkärin lähetteellä.

Nainen istuu sairaalan sohvalla.

Hoidamme vaikeat kasvo- ja raajavammat, ihosyövät, hyvän- ja pahanlaatuisia sidekudoskasvaimet ja rintojen korjausleikkaukset. Poliklinikalla toimiva Haavakeskus vastaa vaativimpien haavapotilaiden hoidosta. ​Lisäksi alaamme kuuluvat sukupuolen korjausleikkaukset, lihavuusleikkausten jälkeiset korjausleikkaukset sekä ​imunesteturvotuksen kirurginen hoito.​ Lisäksi hoidamme muita epämuodostumia sekä lasten plastiikkakirurgiaa vaativia kasvaimia ja vammoja. 

Poliklinikallamme on erikoislääkärien, erikoishammaslääkärien sekä puheterapeuttien vastaanotot. Tarvittaessa teemme yhteistyötä myös muiden lääketieteen erikoisalojen kanssa. 

Teemme alle 16-vuotiaiden leikkaukset Uudessa lastensairaalassa. Myös näistä leikkauksista vastaavat HUSUKEn kokeneet plastiikkakirurgimme. Uuteen lastensairaalaan lapsi tulee leikkaukseen LEIKO (leikkaukseen kotoa) -yksikön kautta. Leikkauksen jälkeen lapsi siirtyy jatkohoitoon Avaruus-osastolle.

HUSUKE on Suomen ainoa lasten plastiikkakirurginen yksikkö.

Meillä toimiva moniammatillinen Haavakeskus vastaa vaativimpien haavapotilaiden hoidosta.

Voit käyttää näillä sivuilla Tukielin- ja plastiikkakirurgian bottia, joka antaa vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin. Jos botti ei osaa vastata kysymykseesi, voit keskustella asiakaspalvelijan kanssa chatissa. Löydät botin sivun oikeasta alakulmasta. 

Feedback

Löysitkö etsimäsi?

Kiitos palautteesta!

Kiitos palautteestasi! Kerro halutessasi, kuinka voimme parantaa tätä sivua.

Kerro halutessasi, miten olemme onnistuneet tai kuinka voimme parantaa tätä sivua.

Ethän kirjoita tähän henkilökohtaisia tietojasi. Huomioithan, että emme vastaa tämän lomakkeen kautta jätettyihin palautteisiin. Muuta kuin verkkosivustoa koskevaa palautetta voit antaa palautesivullamme.

Kirjoita palautteesi allaolevaan kenttään.

Ethän kirjoita tähän henkilökohtaisia tietojasi. Huomioithan, että emme vastaa tämän lomakkeen kautta jätettyihin palautteisiin. Muuta kuin verkkosivustoa koskevaa palautetta voit antaa palautesivullamme.