Siirry pääsisältöön

Plastiikkakirurgian ja HUSUKE -poliklinikka, Puistosairaala

Asiasanat:
  • Puistosairaala

Aukioloajat ja yhteystiedot

Käyntiosoite

Puistosairaala
Stenbäckinkatu 11
Helsinki

Postiosoite

PL 281
00029 HUS

Palvelunumero potilaille ja läheisille (käytössä takaisinsoitto)

Puhelin, Palvelunumero potilaille ja läheisille (käytössä takaisinsoitto): 09 471 73500

Plastiikkakirurgian ja HUSUKE poliklinikka toimii Puistosairaalassa Meilahden sairaala-alueella. Tulet meille hoitoon lääkärin lähetteellä.

Nainen istuu sairaalan sohvalla.

Hoidamme vaikeat kasvo- ja raajavammat, ihosyövät, hyvän- ja pahanlaatuisia sidekudoskasvaimet ja rintojen korjausleikkaukset. Poliklinikalla toimiva Haavakeskus vastaa vaativimpien haavapotilaiden hoidosta. ​Lisäksi alaamme kuuluvat sukupuolen korjausleikkaukset, lihavuusleikkausten jälkeiset korjausleikkaukset sekä ​imunesteturvotuksen kirurginen hoito.​ Lisäksi hoidamme muita epämuodostumia sekä lasten plastiikkakirurgiaa vaativia kasvaimia ja vammoja. 

Poliklinikallamme on erikoislääkärien, erikoishammaslääkärien sekä puheterapeuttien vastaanotot. Tarvittaessa teemme yhteistyötä myös muiden lääketieteen erikoisalojen kanssa. 

Teemme alle 16-vuotiaiden leikkaukset Uudessa lastensairaalassa. Myös näistä leikkauksista vastaavat HUSUKEn kokeneet plastiikkakirurgimme. Uuteen lastensairaalaan lapsi tulee leikkaukseen LEIKO (leikkaukseen kotoa) -yksikön kautta. Leikkauksen jälkeen lapsi siirtyy jatkohoitoon Avaruus-osastolle.

HUSUKE on Suomen ainoa lasten plastiikkakirurginen yksikkö.

Meillä toimiva moniammatillinen Haavakeskus vastaa vaativimpien haavapotilaiden hoidosta.

Sairaalat