Siirry pääsisältöön

Ammattilaiselle

Haavakeskus

Asiasanat:
  • haavanhoito
  • hoito-ohjeet

Haavakeskus on yhteistyöorganisaatio, jonka isäntäyksikön plastiikkakirurgian klinikan rinnalla toimivat verisuonikirurgian ja ihotautien klinikat. Haavakeskuksen moniammatilliseen tiimiin kuuluvat plastiikkakirurgi, verisuonikirurgi, ihotautilääkäri sekä kaksi haavahoidon asiantuntijasairaanhoitajaa. Haavakeskuksella on toimisto- ja vastaanottotilat HUSin Puistosairaalassa, Helsingissä.

Haavakeskuksen ydintoimintaan kuuluvat

  • moniammatilliset haavakierrot viikoittain erikoissairaanhoidossa Iho- ja allergiasairaalassa sekä perusterveydenhuollossa Espoon sairaalassa, Laakson sairaalassa, Malmin sairaalassa ja Suursuon sairaalassa
  • moniammatilliset haavavastaanotot sekä haavahoitajien vastaanotot Puistosairaalassa viikoittain
  • terveydenhuollon ammattilaisten kouluttaminen
  • haavakonsultaatiot eri muodoissaan. Mahdollisuus myös haavahoitajien opetuskäyntiin ennalta sovitusti haavapotilaan luona.
  • haavahoidon kehittäminen ja yhteistyöverkoston luominen kansallisesti ja kansainvälisesti
  • Terveyskylä.fi haavatalon projektitoiminta ja sisällöntuotto yhteistyössä muiden sairaanhoitopiirien kanssa.

Haavakeskuksen toiminta keskittyy haavojen ennaltaehkäisyyn ja tehokkaaseen hoitoon, toimintamallien ja kirjaamisen yhtenäistämiseen, verkostoitumiseen sekä näyttöön perustuvan haavahoidon edistämiseen.

 

Palaute

Löysitkö etsimäsi?

Kiitos palautteesta!

Kiitos palautteestasi! Kerro halutessasi, kuinka voimme parantaa tätä sivua.

Kerro halutessasi, miten olemme onnistuneet tai kuinka voimme parantaa tätä sivua.

Ethän kirjoita tähän henkilökohtaisia tietojasi. Huomioithan, että emme vastaa tämän lomakkeen kautta jätettyihin palautteisiin. Muuta kuin verkkosivustoa koskevaa palautetta voit antaa palautesivullamme.

Kirjoita palautteesi allaolevaan kenttään.

Ethän kirjoita tähän henkilökohtaisia tietojasi. Huomioithan, että emme vastaa tämän lomakkeen kautta jätettyihin palautteisiin. Muuta kuin verkkosivustoa koskevaa palautetta voit antaa palautesivullamme.