Siirry pääsisältöön

Synnyttäneiden osasto 61, Naistenklinikka

Asiasanat:
  • synnytys
  • Naistenklinikka

Aukioloajat ja yhteystiedot

Käyntiosoite

Naistenklinikka
Haartmaninkatu 2
Helsinki

4. kerros

Postiosoite

PL 140
00029 HUS
Avoinna ympäri vuorokauden.

Vierailuajat

Lapsivuodeosastoilla, joissa on useampia synnyttäjiä samassa huoneessa, ovat terveen, oireettoman tukihenkilön vierailut sallittuja.
Niiden toivotaan kestävän kerrallaan korkeintaan tunnin ajan muiden synnyttäjien ja vastasyntyneiden koronavirustartuntojen estämiseksi.

Naistenklinikan synnyttäneiden osastolla 61 hoidamme äitejä ja vastasyntyneitä synnytyksen jälkeen. Annamme myös ohjausta vauvan hoitoon, imetykseen ja äidin toipumiseen. Hoidamme myös vastasyntyneiden kotiutumisen jälkeisiä poliklinikkakäyntejä.

Osastolla 61 sijaitsee myös kaksi kahden hengen salonkihuonetta, joihin ohjaamme hyväkuntoiset synnyttäneet ja vastasyntyneet. Salongissa viivytään vähintään kuusi tuntia ennen Perhepesähotelliin tai kotiin siirtymistä.

Osastollamme on 1–3 perhehuonetta, ja muut huoneet ovat kahden hengen huoneita. Perhehuoneisiimme voit tuoda puolison tai muun tukihenkilön koko hoitojaksosi ajaksi. Perhehuoneista perimme kaksinkertaisen maksun.

Kahden hengen huoneissa yksi tartuntatautioireeton tukihenkilö voi vierailla korkeintaan tunnin ajan kello 10–18 välillä. Yhdessä huoneessa voi olla samanaikaisesti korkeintaan kaksi eri tukihenkilöä. Vastasyntyneen sisarukset tai muut vierailijat eivät voi tulla osastolle korona-aikana.

Suunnittelemme hoitosi yksilöllisesti. Olemme sitoutuneet WHO:n ja Unicefin Vauvamyönteisyys-ohjelmaan.

Vierailut osastolla infektioaikana


Sairaalat