Siirry pääsisältöön

Sosiaalinen vastuu

Sosiaalinen vastuu on välittämistä henkilöstöstämme, potilaistamme ja heidän omaisistaan sekä koko yhteiskunnasta.

Äiti halaa lastaan. Kuvituskuva.

Haluamme pitää huolta henkilöstömme työhyvinvoinnista, työterveydestä ja -turvallisuudesta, osaamisesta sekä tasa-arvoisesta kohtelusta, sillä motivoitunut, jatkuvasti kehittyvä ja työssään viihtyvä henkilöstö on tärkein voimavaramme.  

Haluamme, että potilaat pääsevät hoitoon silloin, kun he hoitoa tarvitsevat ja jokaista potilasta kohdellaan yhdenvertaisen hyvin.  

Käymme jatkuvaa vuoropuhelua eri sidosryhmiemme kanssa, jotta voimme kantaa sosiaalisen vastuumme mahdollisimman hyvin. Tunnistamme, että valinnoillamme on laajasti vaikutusta eri ihmisryhmille ja yhteisöille. 

Vastuullisuusohjelmamme vuosille 2021–2022 sisältää seuraavat konkreettiset toimenpiteet, joilla edistämme sosiaalista vastuuta:

Asiakaskokemuksen kehittäminen

Suositteluindeksi NPS (Net Promoter Score) mittaa asiakkaan suositteluhalukkuutta ja tyytyväisyyttä yhden kysymyksen avulla: Kuinka todennäköisesti suosittelisit palvelua / tuotetta kaverillesi tai kollegallesi?

Tavoitteena on, että NPS-luku olisi hoidollisissa yksiköissämme 70 ja päivystysyksiköissämme 50 (asteikko -100 – 100). Mittari tulee kattamaan jatkossa myös uudet hoitomuodot eli digihoitopolut ja nettiterapiat.

Esimiestyön kehittäminen ja osaamisen kasvattaminen

Kunnianhimoinen tavoitteemme on, että jokaisen yksikön henkilökunnasta vähintään 90 % vastaa myönteisesti kysymykseen ”Olen tyytyväinen esimieheni ja työyksikköni johtamiseen” seuraavassa työolobarometrissamme.

Tulemmekin panostamaan johtamistyön laatuun sekä tekemään esimiestyötä tukevia toimenpiteitä niin HR:ssä kuin linjajohdossakin.

Osatyökykyisten työllistäminen

Tavoitteenamme on pitkäjänteinen toiminta, jonka alkuvaiheessa työllistämme kymmenen osatyökykyistä tai vaikeassa työllistymistilanteessa olevaa.

Vastuullisuustyöstämme voit lukea myös vuosikertomuksestamme.

Palaute

Löysitkö etsimäsi?

Kiitos palautteesta!

Kiitos palautteestasi! Kerro halutessasi, kuinka voimme parantaa tätä sivua.

Kerro halutessasi, miten olemme onnistuneet tai kuinka voimme parantaa tätä sivua.

Ethän kirjoita tähän henkilökohtaisia tietojasi. Huomioithan, että emme vastaa tämän lomakkeen kautta jätettyihin palautteisiin. Muuta kuin verkkosivustoa koskevaa palautetta voit antaa palautesivullamme.

Kirjoita palautteesi allaolevaan kenttään.

Ethän kirjoita tähän henkilökohtaisia tietojasi. Huomioithan, että emme vastaa tämän lomakkeen kautta jätettyihin palautteisiin. Muuta kuin verkkosivustoa koskevaa palautetta voit antaa palautesivullamme.