Siirry pääsisältöön

Naistentautien poliklinikka, Hyvinkään sairaala

Asiasanat:
  • naistentaudit
  • Hyvinkään sairaala

Aukioloajat ja yhteystiedot

Käyntiosoite

Hyvinkään sairaala, A-rakennus, 2. krs
Sairaalankatu 1
Hyvinkää

Postiosoite

PL 585
05850 Hyvinkää
ma–pe 8.00–15.30
Päivystyspotilaat hoidetaan kellonajasta riippumatta naistentautien päivystyksessä.

Potilaita varten meillä on käytössä takaisinsoittojärjestelmä

Puhelin, Potilaita varten meillä on käytössä takaisinsoittojärjestelmä: 019 4587 2341
ma–pe 7.00–15.00
Vain ajan perumiset sähköpostitse: hyvgynpkl@hus.fi tai sähköisen asiakasportaali Maisan-järjestelmän kautta.
ma–pe 8.00–15.00

Hyvinkään sairaalan naistentautien poliklinikalla teemme kohduntähystyksiä, virtsankarkailuleikkauksia, kohdun limakalvon lämpöpallohoitoja sekä kohdunkaulan sähkösilmukkahoitoja ja lisäksi meillä toimii seksuaalineuvojan vastaanotto.

Naistentautien poliklinikka sijaitsee sairaalan 2. kerroksessa synnytyssalien, lapsivuodeosaston ja äitiyspoliklinikan yhteydessä. Meille tulet hoitoon lähetteellä. Ennen vastanotolle tuloa saat esitieto- ja oirekyselylomakkeet täytettäväksi.

Naistentautien poliklinikalla hoidamme lähetteen perusteella tulleita potilaita, joilla on naistentauteihin liittyvä sairaus tai ongelma. Emättimen kautta tehtävä ultraäänitutkimus on tavallinen vastaanotolla tehtävä tutkimus. Meillä on myös lääkäreitä, jotka tekevät vaativaa ultraäänidiagnostiikkaa.

Syöpäpotilaiden hoito on keskitetty Naistenklinikalle, Hyvinkäällä tutkimme syöpäepäilyt. Lisäksi hoidamme palliatiivisen vaiheen potilaita yhteistyössä Keski-Uudenmaan Sote -kuntayhtymän (Keusoten) palliatiivisen hoitotiimin kanssa.

Hoidosta vastaavat yhdessä työparina lääkäri ja hoitaja. Lääkärimme ovat sekä naistentautien erikoislääkäreitä että naistentauteihin ja synnytyksiin erikoistumassa olevia lääkäreitä, joilla on aina mahdollisuus tarvittaessa konsultoida kokeneempaa erikoislääkäriä. Vastaanotoilla käytämme runsaasti esitieto- ja oirekyselylomakkeita, jolloin meille jää enemmän aikaa keskittyä hoitomahdollisuuksien pohdintaan ja yksilölliseen neuvontaan. Pyrimme hoitamaan asiat joustavasti yhdellä poliklinikkakäynnillä.

Sairaalat