Siirry pääsisältöön

Silmätaudit

Asiasanat:
  • silmäsairaudet
  • silmätaudit

Silmätaudeilla tutkimme ja hoidamme silmän sairauksia sekä määritämme ja korjaamme taittovikoja. Hoidamme kaikenikäisiä potilaita vastasyntyneistä keskosista seniorikansalaisiin.

Leikkaustilanne

Toimimme silmätaudeilla polikliinisesti eri hoito- ja tutkimusyksiköissä sekä kolmella vuodeosastolla, jolla hoidamme leikkaus- ja toimenpidepotilaita. Leikkaustoimintamme on pääosin päiväkirurgista, jolloin kotiudut yleensä toimenpidepäivän aikana. Hoidamme harvinaisia silmäsairauksia keskitetysti kaikkialta Suomesta.

Päivystyksellisesti hoidettavat silmäsairaudet

Uudenmaan alueen silmätautien päivystys toimii Silmä-korvasairaalassa. Päivystyksellisesti hoidamme esimerkiksi silmän lävistäviä vammoja, tiettyjä silmätulehduksia ja erilaisia näköhäiriöitä.

Hoitoomme tullaan pääsääntöisesti lähetteellä, jolloin lähettävä lääkäri konsultoi päivystävää lääkäriämme etukäteen. Vain todelliset hätätapaukset, kuten silmän lävistävät vammat, hoidamme ilman lähetettä.

Toimipisteet

Diabetes- ja verisuonitukospoliklinikka, Ruskeasuo

Silmätautien diabetes- ja verisuonitukospoliklinikkamme sijaitsee Tenholantiellä Ruskeasuolla. Poliklinikkamme toimii ajanvarauspoliklinikkana arkipäivisin…

Glaukooma ja neuro-oftalmologia, Pasila

Glaukooma ja neuro-oftalmologian poliklinikalla toimintamme keskittyy erikoistason hoitoa vaativiin tapauksiin. Poliklinikkamme sijaitsee Rubik…

Karsastusyksikkö, Suu- ja hammaskeskus

Silmätautien karsastusyksikkömme sijaitsee Meilahdessa Haartmaninkadulla Suu- ja hammaskeskuksen rakennuksessa.

Lastenyksikkö, Silmä-korvasairaala

Silmä-korvasairaalan silmätautien lastenyksikössä hoidamme sekä poliklinikalle että silmätautien päiväkirurgisiin toimenpiteisiin tulevia lapsipotilaita…

Palaute

Löysitkö etsimäsi?

Kiitos palautteesta!

Kiitos palautteestasi! Kerro halutessasi, kuinka voimme parantaa tätä sivua.

Kerro halutessasi, miten olemme onnistuneet tai kuinka voimme parantaa tätä sivua.

Ethän kirjoita tähän henkilökohtaisia tietojasi. Huomioithan, että emme vastaa tämän lomakkeen kautta jätettyihin palautteisiin. Muuta kuin verkkosivustoa koskevaa palautetta voit antaa palautesivullamme.

Kirjoita palautteesi allaolevaan kenttään.

Ethän kirjoita tähän henkilökohtaisia tietojasi. Huomioithan, että emme vastaa tämän lomakkeen kautta jätettyihin palautteisiin. Muuta kuin verkkosivustoa koskevaa palautetta voit antaa palautesivullamme.