Siirry pääsisältöön

Neurokirurgia

Asiasanat:
  • neurokirurgia
  • Neurokeskus

HUSin alueen neurokirurgia on keskitetty Neurokirurgian klinikkaamme Meilahden siltasairaalassa. Hoidamme kaikki HUSin alueen sekä Kymenlaakson, Etelä-Karjalan ja Päijät-Hämeen neurokirurgiset potilaat.

Neurokirurgia kuvituskuva husin verkkosivuille.

Klinikallemme on keskitetty aivovaltimoiden ohitusleikkaukset koko Suomen alueelta. Lisäksi hoidamme hankalia kallonpohjan kasvaimia, aivovaltimopullistumia ja verisuoniepämuodostumia Suomesta ja ulkomailta. 
 
Epilepsiakirurgia on valtakunnallisesti keskitetty HUSiin ja Kuopion yliopistolliseen sairaalaan. Meillä on vahva osaaminen lasten neurokirurgiassa ja Helsingissä toimiikin Suomen ainoa ympärivuorokautinen lasten neurokirurginen päivystys.
 
Neurokirurgian klinikkamme on kansainvälisesti tunnettu ja arvostettu huippuluokan erityisosaamisestaan kaikilla neurokirurgian hoidon alueilla. Olemme Euroopan johtava keskus aivoverisuonien mikroneurokirurgisessa leikkaushoidossa, ja myös maailmanlaajuisesti sijoitumme parhaiden yksiköiden joukkoon.
 
Olemme aivoverisuonisairauksien sekä keskivaikeiden ja vaikeiden aivovammojen leikkausmäärän osalta maailman suurimpia yksiköitä. Vuosittain hoidamme yli 3000 potilasta. Perehdytämme vuosittain 100–200 ulkomaista neurokirurgia mikroneurokirurgian uusimpiin leikkausmenetelmiin.

The C. Ehrnrooth Helsinki Vascular & Skull-base Fellowship

Toimipisteet

Neurokirurgian poliklinikka S3, Meilahden siltasairaala

Meilahden siltasairaalan Neurokirurgian poliklinikka S3 on ajanvarauspoliklinikka, johon potilaat tulevat lähetteellä. Poliklinikkaamme kuuluu…

Anestesia- ja leikkausosasto, Meilahden siltasairaala

Meilahden siltasairaalan anestesia- ja leikkausosastolla teemme neurokirurgian, ortopedian ja traumatologian, käsikirurgian, verisuonikirurgian ja…

Aivovammapoliklinikka, Paciuksenkatu

Helsingin Paciuksenkadulla sijaitseva Aivovammapoliklinikkamme keskittyy aivovammapotilaisiin, joiden seuranta voidaan siirtää avohoitoon akuuttihoidon…

Neurokirurgian vuodeosasto S7, Meilahden siltasairaala

Siltasairaalan vuodeosastolla S7 hoidamme neurokirurgisia leikkauspotilaita, joilla on pään ja selkärangan alueen sairauksia.

Palaute

Löysitkö etsimäsi?

Kiitos palautteesta!

Kiitos palautteestasi!

Kirjoita tähän verkkosivustoa koskeva palautteesi.

Ethän kirjoita tähän henkilökohtaisia tietojasi. Huomioithan, että emme vastaa tämän lomakkeen kautta jätettyihin palautteisiin. Muuta kuin verkkosivustoa koskevaa palautetta voit antaa palautesivullamme.

Kirjoita tähän verkkosivustoa koskeva palautteesi.

Ethän kirjoita tähän henkilökohtaisia tietojasi. Huomioithan, että emme vastaa tämän lomakkeen kautta jätettyihin palautteisiin. Muuta kuin verkkosivustoa koskevaa palautetta voit antaa palautesivullamme.