Siirry pääsisältöön

Neurokirurgia

Asiasanat:
  • neurokirurgia
  • Neurokeskus

HUS-alueen neurokirurgia on keskitetty Neurokirurgian klinikkaamme Töölön sairaalassa. Hoidamme kaikki HUS-alueen sekä Kymenlaakson, Etelä-Karjalan ja Päijät-Hämeen sairaanhoitopiirien neurokirurgiset potilaat.

Neurokirurgia kuvituskuva husin verkkosivuille.

Klinikallemme on keskitetty aivovaltimoiden ohitusleikkaukset koko Suomen alueelta. Lisäksi hoidamme hankalia kallonpohjan kasvaimia, aivovaltimopullistumia ja verisuoniepämuodostumia Suomesta ja ulkomailta. 
 
Epilepsiakirurgia on valtakunnallisesti keskitetty HUSiin ja Kuopion yliopistolliseen sairaalaan. Meillä on vahva osaaminen lasten neurokirurgiassa ja Helsingissä toimiikin Suomen ainoa ympärivuorokautinen lasten neurokirurginen päivystys.
 
Neurokirurgian klinikkamme on kansainvälisesti tunnettu ja arvostettu huippuluokan erityisosaamisestaan kaikilla neurokirurgian hoidon alueilla. Olemme Euroopan johtava keskus aivoverisuonien mikroneurokirurgisessa leikkaushoidossa, ja myös maailmanlaajuisesti sijoitumme parhaiden yksiköiden joukkoon.
 
Olemme aivoverisuonisairauksien sekä keskivaikeiden ja vaikeiden aivovammojen leikkausmäärän osalta maailman suurimpia yksiköitä. Vuosittain hoidamme yli 3000 potilasta. Perehdytämme vuosittain 100–200 ulkomaista neurokirurgia mikroneurokirurgian uusimpiin leikkausmenetelmiin.

The C. Ehrnrooth Helsinki Vascular & Skull-base Fellowship

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toimipisteet

Neurokirurgian leikkaus- ja anestesiaosasto, Töölön sairaala

Töölön sairaalan neurokirurgian leikkaus- ja anestesiaosastollamme hoidamme potilaita, joilla on pään ja selän alueen sairauksia.

Osasto 6 (neurokirurgia), Töölön sairaala

Töölön sairaalan osastolla 6 hoidamme neurokirurgisia leikkauspotilaita, joilla on pään ja selkärangan alueen sairauksia.

Osasto 7 (neurokirurgia), Töölön sairaala

Töölön sairaalan osastolla 7 hoidamme neurokirurgisia leikkauspotilaita, joilla on pään ja selän alueen sairauksia.

Neurokirurgian tehovalvontaosasto, Töölön sairaala

Töölön sairaalan neurokirurgian tehovalvontaosastolla hoidamme keskushermoston (aivot ja selkäydin) sairauksia ja vammoja.

Feedback

Löysitkö etsimäsi?