Siirry pääsisältöön

Ammattilaiselle

Lääkäriksi HUSin Psykiatriaan

Hei sinä erikoistuva lääkäri tai erikoislääkäri! Kaipaatko työympäristöösi edelläkävijyyttä ja moniammatillista tiimiä sekä erittäin asiantuntevaa ja opastavaa senioritukea? Nyt kannattaa jatkaa lukemista eteenpäin.

Terveiset täältä HUSin Psykiatrialta. Olemme osa Suomen suurinta sairaanhoitopiiriä, mikä takaa sen, että sairaaloistamme löydät monipuolista osaamista monelta eri psykiatrian linjalta. Yliopistosairaalassa tutkimme ja kehitämme jatkuvasti uusia hoitomenetelmiä ja toimintatapoja. Meille tiimityö, hyvä lähiohjaus, ammatillinen kasvu sekä kehitys ovat tärkeässä asemassa ja etuina sinulle. Pystymme tarjoamaan sinulle juuri näköisesi ja elämäntilanteeseesi sopivan työnkuvan.  Osaamisen jakaminen ja toistemme tukeminen on tärkeää niin erikoistuville kuin erikoislääkäreillemmekin.

Sairaala- ja avohoitoyksiköitämme sijaitsee ympäri Uuttamaata.

Olemme psykiatrisen hoidon ammattilaisia, meillä hoidetaan potilaita nuorisoikäisestä aina vanhusväestöön saakka. Sairaala- ja avohoitolinjojemme profiileja (linjoja) ovat:

  • Keskitetyt palvelut
  • Mielialahäiriöt
  • Psykoosisairaudet ja oikeuspsykiatria
  • Nuorisopsykiatria
  • Digitaaliset- ja psykososiaaliset hoidot
  • Länsi-Uudenmaan psykiatria
  • Hyvinkään psykiatria
  • Porvoon psykiatria

Erikoistuville lääkäreille tarjoamme paljon erilaisia erikoistumiseen sopivia työtehtäviä, sekä lukuisia yliopistosairaalan koulutusmahdollisuuksia. Meillä pääsee myös suorittamaan monien erikoisalojen reunakoulutukseen kuuluvia jaksoja, kuten yleislääketieteeseen ja työterveyshuoltoon kuuluvat reunapalvelut voi meillä suorittaa.

HUS Psykiatrian arjessa haluamme toimia järkevästi ja joustavasti. Uskomme, että meillä hyvä perehdytys takaa mukavan startin ja jatkon urallesi. Työ HUSin Psykiatrialla joustaa, kun elämä sitä vaatii.

Kuulostaako siltä, että löytäisit paikkasi HUSin Psykiatrian ammattilaisena? Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Kerromme mielellämme lisää meistä työpaikkana ja siitä, millaisia mahdollisuuksia meiltä ajankohtaisesti löytyy.

Ota meihin yhteyttä ja kerro toiveistasi: rekrypsykiatria@hus.fi

Feedback

Löysitkö etsimäsi?

Kiitos palautteesta!

Kiitos palautteestasi! Kerro halutessasi, kuinka voimme parantaa tätä sivua.

Kerro halutessasi, miten olemme onnistuneet tai kuinka voimme parantaa tätä sivua.

Ethän kirjoita tähän henkilökohtaisia tietojasi. Huomioithan, että emme vastaa tämän lomakkeen kautta jätettyihin palautteisiin. Muuta kuin verkkosivustoa koskevaa palautetta voit antaa palautesivullamme.

Kirjoita palautteesi allaolevaan kenttään.

Ethän kirjoita tähän henkilökohtaisia tietojasi. Huomioithan, että emme vastaa tämän lomakkeen kautta jätettyihin palautteisiin. Muuta kuin verkkosivustoa koskevaa palautetta voit antaa palautesivullamme.