Siirry pääsisältöön

Ammattilaiselle

HUS hyvinvoinnin ja terveyden edistäjänä

Tarjoamme tukea ja asiantuntemustamme hyvinvoinnin ja terveyden edistämisessä Uudellamaalla.

Äiti ja kaksi lasta rannalla

Järjestämme koulutuksia eri alojen ammattilaisille sekä keräämme erilaisia seurantatietoja, joiden avulla edistämme yhteistyössä kuntien kanssa alueemme väestön hyvinvointia ja terveyttä.

Hyvä kierre

Hyvä kierre on hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen projekti Uudellamaalla vuosina 2019-2023. Projektin vastuutahona toimii HUS Perusterveydenhuollon yksikkö. Hyvään kierteeseen kutsutaan mukaan kuntia sekä sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia, asiantuntijoita, organisaatioita ja järjestöjä. Projekti haluaa tehdä yhteistyötä tulevien hyvinvointialueiden toimijoiden kanssa uusmaalaisten hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseksi.

Projektilla on neljä kohdetta: tupakoimattomuuden ja nikotiinittomuuden edistäminen, osallisuuden vahvistaminen, terveyserojen kaventaminen ja kaatumisten ehkäisy. Tavoitteena on ottaa käyttöön vaikuttavia toimintamalleja hyvinvoinnin ja terveyden edistämisessä. Projektiin toivotetaan tervetulleeksi lisää osallistujia.Projektin teemat ja ammattilaisverkostot

Hyvä kierre -projektin kevään 2023 tapahtumat  

Tervetuloa mukaan hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen ammattilaisten ja -asiantuntijoiden verkostoihin ja tapaamisiin! 

Hyvä kierre -seminaarit

Kulttuurihyvinvointityö terveyttä tukemassa

Hyvä kierre verkostopäivä ti 18.4.2023 klo 13–16 (Teams)

Tervetuloa viettämään yhteistä iltapäivää kulttuurin, taiteen ja luovuuden äärelle!

Hyvä kierre -verkostot kohtaavat ajankohtaisen teeman äärellä.

Terveyden edistämisen aamumeetingit

Kuun viimeinen tiistai klo 8.15–8.55 (Teams)

Webinaarit

Feedback

Löysitkö etsimäsi?

Kiitos palautteesta!

Kiitos palautteestasi! Kerro halutessasi, kuinka voimme parantaa tätä sivua.

Kerro halutessasi, miten olemme onnistuneet tai kuinka voimme parantaa tätä sivua.

Ethän kirjoita tähän henkilökohtaisia tietojasi. Huomioithan, että emme vastaa tämän lomakkeen kautta jätettyihin palautteisiin. Muuta kuin verkkosivustoa koskevaa palautetta voit antaa palautesivullamme.

Kirjoita palautteesi allaolevaan kenttään.

Ethän kirjoita tähän henkilökohtaisia tietojasi. Huomioithan, että emme vastaa tämän lomakkeen kautta jätettyihin palautteisiin. Muuta kuin verkkosivustoa koskevaa palautetta voit antaa palautesivullamme.