Siirry pääsisältöön

Ammattilaiselle

HUS hyvinvoinnin ja terveyden edistäjänä

Tarjoamme tukea ja asiantuntemustamme hyvinvoinnin ja terveyden edistämisessä Uudellamaalla.

Äiti ja kaksi lasta rannalla

Järjestämme koulutuksia eri alojen ammattilaisille sekä keräämme erilaisia seurantatietoja, joiden avulla edistämme yhteistyössä kuntien kanssa alueemme väestön hyvinvointia ja terveyttä.

Hyvä kierre

Hyvä kierre on hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen projekti Uudellamaalla vuosina 2019-2023. Projektin vastuutahona toimii HUS Perusterveydenhuollon yksikkö. Hyvään kierteeseen kutsutaan mukaan kuntia sekä sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia, asiantuntijoita, organisaatioita ja järjestöjä. Projekti haluaa tehdä yhteistyötä tulevien hyvinvointialueiden toimijoiden kanssa uusmaalaisten hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseksi.

Projektilla on neljä kohdetta: tupakoimattomuuden ja nikotiinittomuuden edistäminen, osallisuuden vahvistaminen, terveyserojen kaventaminen ja kaatumisten ehkäisy. Tavoitteena on ottaa käyttöön vaikuttavia toimintamalleja hyvinvoinnin ja terveyden edistämisessä. Projektiin toivotetaan tervetulleeksi lisää osallistujia.Projektin teemat ja ammattilaisverkostot

Hyvä kierre -projektin syksyn 2022 tapahtumat  

Tervetuloa mukaan hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen ammattilaisten ja -asiantuntijoiden verkostoihin ja tapaamisiin! 

Hyvä kierre -seminaarit

Hyvä kierre -kehittämispajat 

Terveyden edistämisen aamumeetingit

Webinaarit

Feedback

Löysitkö etsimäsi?