Gå till huvudinnehåll

Bilddiagnostikens kundtjänst och tidsbokning

Nyckelord:
  • tidsbokning
  • kundtjänst
  • röntgen

Vi betjänar per telefon, i chatboten och i live-chatten. Du kan alltid komma på lung- och skelettröntgen utan tidsbokning. För bentäthetsmätning måste du reservera en tid. Du boka en tid till vissa bilddiagnostiska undersökningar via Maisa.

Asiakaspalvelija puhelimessa.

Vi betjänar per telefon på numret 09 471 80900 vardagar kl. 8.00–15.30. 

Vi gör tidsbokningar och ger råd till patienter i Nylandsområdet. Vi har en tjänst för återuppringning kl. 8.00–14.30. 

Vi hjälper även primärvårdens personal att boka tid åt patienter. 

Telefonsamtalet och att stå i kö till tidsboknings- och rådgivningsnumret kostar som ett lokalsamtal. 

Vi samlar in återkoppling på telefonsamtal via SMS. Vid återkopplingen frågar vi bland annat om du fick ditt ärende uträttat och om du skulle kunna tänka dig att rekommendera oss till andra. 

Boka tid via Maisa

Du kan boka en tid till vissa bilddiagnostiska undersökningar via Maisa. Gå till Maisa.

Chatbotten betjänar dygnet runt

I vår chat- och chatbotstjänst svarar vi på frågor till exempel om tidsbokning och öppettider. Vår chatbot hjälper kunder dygnet runt. Våra kundtjänsthandläggare svarar i livechatten vardagar kl. 8.00–15.00.

Personlyftar

Många av våra verksamhetsställen för bilddiagnostiktjänster har personlyftar till exempel för rullstolsburna kunder. Om du behöver en personlyft ska du ringa till det aktuella verksamhetsstället i förväg.

Mer infomation om personlyftar

Mera information om bilddiagnostiska undersökningar i Hälsobyn

Du hittar mera information om bilddiagnostiska undersökningar i Undersökningshuset i Hälsobyn. Hälsobyn är en digital webbtjänst inom specialistvården. Gå till Undersökningshuset.

Enheter

Elielplatsens röntgen

På Elielplatsens röntgen utför vi vanliga röntgenundersökningar utan tidsbokning och övriga undersökningar med tidsbokning.

Iso Omenas röntgen

På Iso Omenas röntgen utför vi vanliga röntgenundersökningar utan tidsbokning. I samma lokaler hittar du också laboratoriet.

Jorvs sjukhus röntgen

På Jorvs sjukhus röntgen gör vi både brådskande och icke-brådskande bilddiagnostiska undersökningar. Icke-brådskande undersökningar gör vi med tidsbokning.

Alberga röntgen

På Alberga röntgen utför vi vanliga röntgenundersökningar utan tidsbokning och ultraljudsundersökningar med tidsbokning.

Respons

Hittade du vad du sökte?

Tack för responsen!

Tack för responsen!

Skriv in din respons om webbplatsen här.

Du skriver väl inte in dina personliga uppgifter här. Observera att vi inte svarar på respons som lämnats via denna blankett. Respons som inte gäller webbplatsen kan ges på vår webbplats.

Skriv in din respons om webbplatsen här.

Du skriver väl inte in dina personliga uppgifter här. Observera att vi inte svarar på respons som lämnats via denna blankett. Respons som inte gäller webbplatsen kan ges på vår webbplats.