Gå till huvudinnehåll

Bilddiagnostikens kundtjänst och tidsbokning

Nyckelord:
  • tidsbokning
  • kundtjänst
  • röntgen

Vi betjänar per telefon, i chatboten och i live-chatten. Du kan alltid komma på lung- och skelettröntgen utan tidsbokning. För bentäthetsmätning måste du reservera en tid. Du boka en tid till vissa bilddiagnostiska undersökningar via Maisa.

asiakaspalvelija puhelimessa

Vi betjänar per telefon på numret 09 471 80900 vardagar kl. 8.00–15.30. Vi gör tidsbokningar och ger råd till patienter i Nylandsområdet. Vi hjälper även primärvårdens personal att boka tid åt patienter. Vi har en tjänst för återuppringning kl. 8.00-14.30. 

Du kan boka en tid till vissa bilddiagnostiska undersökningar via Maisa. Patienttjänsten Maisa finns på adressen www.maisa.fi.

I vår chatt- och chattbotstjänst svarar vi på frågor till exempel om tidsbokning och öppettider. Vår chattbot hjälper kunder dygnet runt. Våra kundtjänsthandläggare svarar i livechatten vardagar mellan 8 och 15.

Vi samlar in återkoppling på telefonsamtal via SMS. Vid återkopplingen frågar vi bland annat om du fick ditt ärende uträttat och om du skulle kunna tänka dig att rekommendera oss till andra. 

Telefonsamtalet och att stå i kö till tidsboknings- och rådgivningsnumret kostar som ett lokalsamtal.  

Enheter

Elielplatsens röntgen

På Elielplatsens röntgen utför vi vanliga röntgenundersökningar utan tidsbokning och övriga undersökningar med tidsbokning.

Iso Omenas röntgen

På Iso Omenas röntgen utför vi vanliga röntgenundersökningar utan tidsbokning. I samma lokaler hittar du också laboratoriet.

Jorvs sjukhus röntgen

På Jorvs sjukhus röntgen gör vi för tillfället brådskande undersökningar. Utöver det gör vi icke-brådskande bilddiagnostiska undersökningar med tidsbokning…

Alberga röntgen

På Alberga röntgen utför vi vanliga röntgenundersökningar utan tidsbokning och ultraljudsundersökningar med tidsbokning.

Respons

Hittade du vad du sökte?

Tack för responsen!

Tack för responsen! Berätta om hur vi kan förbättra den här sidan.

Berätta om hur vi har lyckats eller hur vi kan förbättra den här sidan.

Du skriver väl inte in dina personliga uppgifter här. Observera att vi inte svarar på respons som lämnats via denna blankett. Respons som inte gäller webbplatsen kan ges på vår webbplats.

Du skriver väl inte in dina personliga uppgifter här. Observera att vi inte svarar på respons som lämnats via denna blankett. Respons som inte gäller webbplatsen kan ges på vår webbplats.