Naistentautien poliklinikka

Hyvinkään sairaala
Sairaalankatu 1
05850 Hyvinkää
 
Naistentautien poliklinikka sijaitsee sairaalan toisessa kerroksessa synnytyssalien, lapsivuodeosaston ja äitiyspoliklinikan yhteydessä.
 
klo 9-10 toimenpidepotilaiden soitot hoitajalle puh. 019 4587 2341
klo 8.30 -10.30 ajanvaraukseen liittyvät soitot sihteerille puh. 019 4587 2349

Faksi: 019 4587 2358 

 
Vain ajan perumiset sähköpostitse:
hyvgynpkl@hus.fi
 
Ylilääkäri: Maija Jakobsson
Osastoryhmän päällikkö: Eerika Tausa
Osastonhoitaja: Soile Kivijärvi
 
 
Päivystyspotilaat hoidetaan kellonajasta riippumatta
naistentautien päivystyksessä (2. krs).
 
Virkapuhelut ma – pe klo 8 – 15, 019 4587 2310
 
 
Naistentautien ajanvarauspoliklinikalla hoidamme lähetteen perusteella tulleita potilaita, joilla on naistentauteihin liittyvä sairaus tai ongelma. Tarjoamme potilaslähtöistä huippuosaamista monilla naistentautien erityisalueilla. Pitkä kokemus on antanut meille tietotaitoa polikliinisten toimenpiteiden joustavasta suorittamisesta ja niihin liittyvästä kivunlievityksestä. Poliklinikallamme tehdään kohduntähystyksiä, virtsankarkailuleikkauksia, kohdun limakalvon lämpöpallohoitoja sekä kohdunkaulan sähkösilmukkahoitoja, joiden hoidossa edustamme kansallista kärkitasoa. Poliklinikallamme toimii myös seksuaalineuvojan pitämä vastaanotto. Tarvittaessa teemme yhteistyötä myös muiden sairaalamme erikoisalojen kanssa.

Hoidosta vastaavat yhdessä työparina lääkäri ja hoitaja. Lääkärit ovat sekä naistentautien erikoislääkäreitä että naistentauteihin ja synnytyksiin erikoistumassa olevia lääkäreitä, joilla on aina mahdollisuus tarvittaessa konsultoida kokeneempaa erikoislääkäriä. Vastaanotoilla käytämme runsaasti esitieto- ja oirekyselylomakkeita, jolloin jää enemmän aikaa keskittyä hoitomahdollisuuksien pohdintaan ja yksilölliseen neuvontaan. Mahdollisuuksien mukaan pyrimme hoitamaan asiat yhdellä käynnillä. Haluamme toteuttaa mahdollisimman henkilökohtaisen ja hyvän potilaskokemuksen. Työstämme välittyy ammattitaito, turvallisuus ja ystävällisyys potilaan intimiteettiä kunnioittaen.