Siirry pääsisältöön

Vuodeosasto Avaruus, Uusi lastensairaala

Asiasanat:
  • lastenkirurgia
  • lastenneurologia
  • suulakihalkiot

Aukioloajat ja yhteystiedot

Käyntiosoite

Uusi lastensairaala
Stenbäckinkatu 9, 7. krs
Helsinki

Postiosoite

PL 347
00029 HUS
Avoinna ympäri vuorokauden.

Uuden lastensairaalan Vuodeosasto Avaruudessa hoidamme luu- ja tukielinsairauksia ja -vammoja, neurologisia ja neurokirurgisia potilaita sekä huuli- ja suulakihalkiopotilaita.

Vuodeosasto Avaruus

Tutun aikuisen läsnäolo tuo lapselle turvaa sairaalassa.

Voitte olla lapsen luona ympäri vuorokauden. Huoneessa voi yöpyä yksi huoltaja. Suurin osa huoneistamme on yhden hengen huoneita, joissa on oma kylpyhuone ja pieni jääkaappi. Lapsi voi sairaalassa ollessaan leikkiä, pelata tai tehdä jotain muuta mieluisaa vointinsa mukaisesti.  

Ethän tule sairaalaan tarttuvaa tautia (esim. suolisto- tai hengitystieinfektio) sairastavana. Osastomme henkilökunta antaa tarvittaessa lisätietoa.

Saatte osastolla käyttöönne potilastabletin, jossa on tietoa sairaalasta ja jolla voi pelata ja katsoa ohjelmia. Hyödynnämme potilastablettia myös hoidon ohjauksessa.

Sairaalat

Palvelut

Lasten neurokirurgia

Lastenneurokirurgimme leikkaavat vuosittain noin kaksisataa lapsipotilasta. Teemme tiivistä yhteistyötä Uuden lastensairaalan kanssa, jossa tapahtuu myös…

Huuli- ja suulakihalkioiden hoito

Halkiohoidon päämääränämme on korjata ulkonäkö ja saavuttaa mahdollisimman hyvä puhe, purenta ja korvan toiminta.

Lasten epilepsia

Hoidamme ja tutkimme HUSissa lapsia ja nuoria, jotka sairastavat epilepsiaa.

Huuli- ja suulakihalkiot

Huuli- ja suulakihalkiot ovat yleisimpiä synnynnäisiä rakennepoikkeamia. Hoidamme huuli- ja suulakihalkioita Töölön sairaalassa ja Uudessa…