Siirry pääsisältöön

Leikkausosasto, LEIKO ja päiväkirurginen osasto, Porvoon sairaala

Asiasanat:
  • leikkaus
  • päiväkirurgia
  • leiko

Aukioloajat ja yhteystiedot

Leikkausosasto, LEIKO ja päiväkirurginen osasto

Käyntiosoite

Porvoon sairaala, 2. kerros
Sairaalantie 1
Porvoo

Postiosoite

PL 500
06151 Porvoo

Palveluajat

ma–la 8.00–22.00

Puhelinajat

Ajanvaraus- ja lähetetiedustelut, aikojen peruutukset, hoidollinen neuvonta

Puhelin, Ajanvaraus- ja lähetetiedustelut, aikojen peruutukset, hoidollinen neuvonta: 019 548 2560

Palveluajat

ma–pe 8.00–13.00

Porvoon sairaalan leikkausosastolla teemme yleiskirurgisia, gastrokirurgisia, ortopedisia, urologisia, plastiikkakirurgisia sekä suu-, nenä- ja kurkkuleikkauksia. 

Leikkaukseen tulevat lapset saapuvat meille päiväkirurgian tai lastenyksikön kautta. Aikuispotilaana tulet meille valmisteltavaksi leikkaukseen LEIKO:n (LEIkkaukseen KOtoa) tai vuodeosaston kautta. 

Jos olet päiväkirurgisessa toimenpiteessä, kotiudut toimenpidepäivänä. Porvoon sairaalan päiväkirurgian osastolle on värikoodattu opastus pääovelta. Pyydämme, että hakijasi noutaa sinut sovittuna ajankohtana. Muut leikkauspotilaat siirrämme jatkohoitoon vuodeosastolle. 

LEIKO

Porvoon sairaalan LEIKO on toimintamalli, jossa otamme sinut vastaan leikkauspäivän aamuna sairaalan LEIKO-osastolle ennalta sovittuna aikana. Valmistaudut leikkaukseen kotona puhelimitse tai esikäynnillä saamiesi ohjeiden mukaisesti. 
 
Leikkauspäivänä esivalmistelujen jälkeen odotat LEIKO-osastolla vuoroasi leikkaukseen.

Sairaalat

Palvelut

Kirurgia

Teemme HUSissa kirurgisia toimenpiteitä useimmissa sairaanhoitopiirin sairaaloissa.

Tukielinkirurgia

Palvelemme luu- ja tukielinsairauksien eli ortopedian ja traumatologian sekä käsikirurgian erikoisaloilla. Toimimme Töölön, Jorvin, Peijaksen ja…

Urologia

Hoidamme urologiassa miesten ja naisten munuaisten ja virtsateiden sekä miesten sukuelinten sairauksia. Teemme myös tutkimusta ja hoidamme potilaita…

Plastiikkakirurgia

Teemme plastiikkakirurgisia toimenpiteitä Töölön ja Jorvin sairaaloissa sekä lisäksi Hyvinkään, Lohjan, Porvoon ja Raaseporin sairaaloissa.