Siirry pääsisältöön

Apuvälinekeskus, Ruskeasuon yksikkö

Asiasanat:
  • apuvälineet
  • Apuvälinekeskus
  • Ruskeasuo

Apuvälinekeskuksen Ruskeasuon yksikössä huolehdimme koko HUS-alueen erikoissairaanhoidon vaativan erityistason apuvälinepalveluista. Apuvälinekeskuksessa käsittelemme Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymän asiakkaiden maksusitoumukset henkilökohtaisille apuvälineille.

Yhteydenotot
Apuvälinekeskuksen Ruskeasuon yksikössä huolehdimme koko HUS-alueen erikoissairaanhoidon vaativan erityistason apuvälinepalveluista. Lainaamme aikuisten sähköisen liikkumisen apuvälineitä, lasten apuvälineitä pitkäaikaislainaan, ympäristönhallintalaitteita ja vaativia kommunikoinnin apuvälineitä. Tarvitset palveluamme varten lähetteen.

Apuvälineiden palautus

Apuvälineitä voi palauttaa arkisin ma–to 8–16 ja pe 8–14. Apuvälineissä on viivakoodi, jonka avulla henkilökunta palauttaa apuvälineen. 

Huomioithan, että Helsingin kaupungin apuvälinepalvelusta lainattuja apuvälineitä (rollaattorit, manuaalipyörätuolit, kyynärsauvat jne) ei voi palauttaa Ruskeasuon yksikköön, vaan ne tulee palauttaa Helsingin kaupungin apuvälinepalveluun, osoitteeseen Ruosilantie 18.

Pysäköinti

Jos tulet omalla autolla, pysäköintipaikkoja löytyy joko kadun varrelta tai Invalidiliiton rakennuksen parkkihallista. Parkkihalliin ajaessasi on ajoluiskalla olevassa pylväässä summeri, minkä avulla voitte olla yhteydessä aulapalveluun parkkihallin oven avaamiseksi. Käyttäessäsi parkkihallia toivomme, että parkkeeraisitte autonne hallin toiseen kerrokseen, josta on hissiyhteys ensimmäisen kerroksen aulapalveluun. TESTI

Ruskeasuon katutyöt

Ruskeasuon katutöissä rakennetaan uusi raideyhteys Ruskeasuon tulevalle raitiovaunu- ja bussivarikolle. Uusi raitiotie kulkee Mannerheimintieltä Koroistentien ja Nauvontien kautta. Samalla Mannerheimintien, Koroistentien ja Korppaanmäentien risteysalue uudistuu kokonaisuudessaan.

Lue lisää tästä linkistä.

Tietoa maksusitoumuksista Keusoten asiakkaille

Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymä Keusoten henkilökohtaisten apuvälineiden maksusitoumusten käsittely siirtyi vuoden 2022 alussa Apuvälinekeskukseen. Näitä ovat esimerkiksi maksusitoumuksilla hankittavat hoitosukat, rintaproteesit, yksilölliset tuet, tukipohjalliset, yksilölliset jalkineet, peruukit ja silmälasit. Alta löydät tietoa maksusitoumuksista.
Palaute

Löysitkö etsimäsi?

Kiitos palautteesta!

Kiitos palautteestasi!

Kirjoita tähän verkkosivustoa koskeva palautteesi.

Ethän kirjoita tähän henkilökohtaisia tietojasi. Huomioithan, että emme vastaa tämän lomakkeen kautta jätettyihin palautteisiin. Muuta kuin verkkosivustoa koskevaa palautetta voit antaa palautesivullamme.

Kirjoita tähän verkkosivustoa koskeva palautteesi.

Ethän kirjoita tähän henkilökohtaisia tietojasi. Huomioithan, että emme vastaa tämän lomakkeen kautta jätettyihin palautteisiin. Muuta kuin verkkosivustoa koskevaa palautetta voit antaa palautesivullamme.