Siirry pääsisältöön

Fysioterapia

Asiasanat:
  • fysioterapia
  • kuntoutus

Tarjoamme fysioterapiapalveluja tarpeen mukaan Uudenmaan alueen erikoissairaanhoidon potilaille ja kuntoutujille sairaaloiden eri osastoilla sekä poliklinikoilla.

Kuvituskuva: Fysioterapeutit auttavat potilasta ylös

Tavoitteenamme on edistää ja ylläpitää potilaidemme liikkumis- ja toimintakykyä eri tilanteissa koko elinkaaren ajan.

Aloitamme fysioterapian potilaan liikkumis- ja toimintakyvyn arvioinnilla. Tämän perusteella laadimme yksilölliset tavoitteet ja suunnitelman yhteistyössä potilaan ja mahdollisesti läheisten kanssa osana kokonaishoitoa ja kuntoutusta.

Fysioterapia voi sisältää yksilölliseen tarpeeseen perustuen esimerkiksi terveyttä ja toimintakykyä edistävää ohjausta ja neuvontaa, terapeuttista harjoittelua, fysikaalisia hoitoja sekä apuvälinetarpeen arvioinnin, valinnan ja seurannan.

Fysioterapia voi toteutua joko yksilöllisesti tai ryhmässä. Tarjoamme myös etäkuntoutuspalveluja. Erikoissairaanhoidossa hoitojaksot ovat usein lyhyitä, jolloin fysioterapiassa painottuu potilaiden ja läheisten ohjaus sekä fysioterapeuttisen jatkokuntoutuksen ja seurannan järjestäminen.

Fysioterapiatoimintamme perustana on fysioterapiatiede, jossa sovelletaan myös muiden tieteenalojen tutkimusta ja tietoa. Teemme yhteistyötä myös muiden sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten ja yhteisöjen kanssa.
 

Toimipisteet

Fysioterapeutit, Herttoniemen sairaala

Herttoniemen sairaalan fysioterapiassa tuotamme fysioterapiapalveluja sairaalan vuodeosastojen ja poliklinikoiden potilaille.

Fysioterapeutit, Iho- ja allergiasairaala

Iho- ja allergiasairaalan fysioterapiassa tuotamme fysioterapiapalveluita sairaalan poliklinikan ja ihotautien vuodeosaston potilaille.

Fysioterapeutit, Jorvin sairaala

Jorvin sairaalan fysioterapiassa tuotamme fysioterapiapalveluja sairaalan kirurgian, sisätautien ja neurologian vuodeosastoille sekä fysiatrian, kirurgian…

Fysioterapeutit, Kirurginen sairaala

Kirurgisessa sairaalassa annamme fysioterapiaa sairaalan korva-, nenä- ja kurkkutautien sekä rintarauhaskirurgian vuodeosastojen ja poliklinikkojen…

Palaute

Löysitkö etsimäsi?

Kiitos palautteesta!

Kiitos palautteestasi!

Kirjoita tähän verkkosivustoa koskeva palautteesi.

Ethän kirjoita tähän henkilökohtaisia tietojasi. Huomioithan, että emme vastaa tämän lomakkeen kautta jätettyihin palautteisiin. Muuta kuin verkkosivustoa koskevaa palautetta voit antaa palautesivullamme.

Kirjoita tähän verkkosivustoa koskeva palautteesi.

Ethän kirjoita tähän henkilökohtaisia tietojasi. Huomioithan, että emme vastaa tämän lomakkeen kautta jätettyihin palautteisiin. Muuta kuin verkkosivustoa koskevaa palautetta voit antaa palautesivullamme.