Etusivu » HUS-tietoa » Uutishuone » HUS rekrytoi valmistumassa olevia terveydenhuollon ammattilaisia

HUS rekrytoi valmistumassa olevia terveydenhuollon ammattilaisia

Koronavirustilanteen vuoksi HUS etsii sijaisuksiin opintojensa viime vaiheessa olevia terveydenhuollon opiskelijoita. Haussa on sairaanhoitajaksi, bioanalyytikoksi ja röntgenhoitajaksi opiskelevia, jotka ovat suorittaneet vähintään 2/3 tutkinnostaan.
 
Sijaisuuksia on eri yksiköissä ja erilaisissa tehtävissä. Työ voi olla sekä tavallisten että koronavirukseen sairastuneiden potilaiden hoitoa. Sijaiset perehdytetään kaikkiin tehtäviin. 

Etsimme sijaisiksi opiskelijoita, joilla on suoritettu tutkinnosta vähintään 2/3 eli 140 opintopistettä. Huomioimme, että kevään suoritukset ovat kesken, joten opintopistemäärät eivät ole sen vuoksi välttämättä reaaliaikaisia. Toivomme, että suoritettuna olisi 180 opintopistettä, mutta vallitsevan tilanteen takia katsomme nämä yksilöllisesti. 

Sairaanhoitajan, laboratoriohoitajan tai röntgenhoitajan sijaisuudessa tehty pandemiatyö katsotaan osaksi tutkinnon kliinistä harjoittelua ammattikorkeakoulun hyväksymällä tavalla. Sijaisuudessa tehtävään työhön sisältyy ohjausta ja osaamisen arviointi kirjataan työtodistukseen. 

Kaikki lisäresurssit ovat meille arvokkaita, joten jos haluat antaa oman osaamisesi käyttöön tässä poikkeustilanteessa, niin olethan rohkeasti yhteydessä sähköpostilla rekrytointi@hus.fi otsikolla “Lisäresurssi opiskelija”. Rekrytoijamme ottavat kaikkiin ilmoittautuneihin yhteyttä ja sopivat puhelinhaastattelun, jonka jälkeen kerromme lisää rekrytoinnin etenemisestä. 

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.
Tulosta
30.3.2020 10:49