Gå till huvudinnehåll

För vårdgivare

Bli vårdare inom muskuloskeletal och plastikkirurgi

Som sjukskötare eller närvårdare kan du arbeta på flera olika sjukhus inom muskuloskeletal och plastikkirurgi. Hos oss får du arbeta mångsidigt tillsammans med olika yrkesgrupper. Bli en del av vårt roliga gäng!

Tukielin- ja plastiikkakirurgian sairaanhoitaja työntää potilasta pyörätuolissa

Arbetet som vårdare inom muskuloskeletal och plastikkirurgi

Som sjukskötare eller närvårdare deltar du i den övergripande vården av patienter hos oss. Du har ett nära mångprofessionellt samarbete med bland annat ortopeder och fysioterapeuter. I vårt arbete vårdar vi både elektiva patienter och jourpatienter. Vårdtiderna för patienterna varierar från några dagar till flera veckor. 

Hos oss får du en individuell introduktion i arbetet, och vid behov får du också stöd för att förbättra dina kunskaper i finska. Det är möjligt att arbeta inom muskuloskeletal och plastikkirurgi redan under studietiden.  

Mångsidiga karriärmöjligheter

Muskuloskeletal och plastikkirurgi erbjuder mångsidiga karriärmöjligheter. Är du intresserad av chefsansvar? Hos oss arbetar flera avdelningsskötare och biträdande avdelningsskötare. Eller tycker du om att introducera och utbilda andra? Då kan du välja att bli undervisningsskötare eller utbildare. Som expertsjukskötare kan du till exempel arbeta på den mångprofessionella utbildningsenheten. Eller vill du samordna patienttrafiken? Hos oss arbetar även en samordnare av patienttrafiken som administrerar patienttrafiken mellan olika sjukhus i samarbete med jouren. 

Hos oss kan du också fördjupa dig och bli en expert inom en viss specialitet, eftersom man har centraliserat flera nationella ansvar till oss, exempelvis behandling av mun- och gomspalt, transkirurgi och vård av patienter med bentumör.  

Skip video

Var kan du jobba?

Inom muskuloskeletal och plastikkirurgi kan du arbeta på flera olika verksamhetsställen. I Helsingfors vårdar vi patienter på Parksjukhuset, Mejlans brosjukhus och Hertonäs sjukhus. Utöver det kan du arbeta i Esbo på Jorvs sjukhus, i Vanda på Pejas sjukhus eller på Hyvinge, Borgå och Lojo sjukhus.  
Respons

Hittade du vad du sökte?

Tack för responsen!

Tack för responsen!

Skriv in din respons om webbplatsen här.

Du skriver väl inte in dina personliga uppgifter här. Observera att vi inte svarar på respons som lämnats via denna blankett. Respons som inte gäller webbplatsen kan ges på vår webbplats.

Skriv in din respons om webbplatsen här.

Du skriver väl inte in dina personliga uppgifter här. Observera att vi inte svarar på respons som lämnats via denna blankett. Respons som inte gäller webbplatsen kan ges på vår webbplats.