Siirry pääsisältöön

Osasto 52 (raskaudenseuranta ja synnyttäneet), Naistenklinikka

Asiasanat:
  • synnytys
  • Naistenklinikka

Aukioloajat ja yhteystiedot

Käyntiosoite

Naistenklinikka
Haartmaninkatu 2
Helsinki

Postiosoite

PL 140
00029 HUS
Avoinna ympäri vuorokauden.

Vierailuajat

Lapsivuodeosastoilla, joissa on useampia synnyttäjiä samassa huoneessa, ovat terveen, oireettoman tukihenkilön vierailut sallittuja.
Niiden toivotaan kestävän kerrallaan korkeintaan tunnin ajan muiden synnyttäjien ja vastasyntyneiden koronavirustartuntojen estämiseksi.

Naistenklinikan osastolla 52 hoidamme raskaana olevia sekä äitejä ja vastasyntyneitä synnytyksen jälkeen. Osastollamme on myös poliklinikkatoimintaa.

Raskaana olevilla potilaillamme on erilaisia raskaudenaikaisia ongelmia, kuten korkeaa verenpainetta, veristä vuotoa tai uhka ennenaikaiseen synnytykseen. Myös sikiön voinnin seuranta voi vaatia osastohoitoa. Jos hoitosi vaatii pitkäaikaista seurantaa, järjestämme yöpymisen Perhepesähotellissa ja seurannan osastolla 52. Annamme synnytyksen jälkeen ohjausta vauvan hoitoon, imetykseen ja äidin toipumiseen.

Osastollamme on sekä perhehuoneita että useamman hengen huoneita. Perhehuoneisiimme voit tuoda puolison tai muun tukihenkilön koko hoitojaksosi ajaksi. Perhehuoneista perimme kaksinkertaisen maksun. Suunnittelemme hoitosi yksilöllisesti. Olemme sitoutuneet WHO:n ja Unicefin Vauvamyönteisyys-ohjelmaan.

Sairaalat