Siirry pääsisältöön

Elielinaukion röntgen

Asiasanat:
  • Helsinki
  • Postitalo
  • röntgen

Aukioloajat

ma–to 7.30–19.00
pe 7.30–16.00
la 10.00–16.00
Elielinaukion röntgeniin ei saa ohjata koronavirusepäily- eikä koronaviruspotilaita.

Ajanvaraus

ma–pe 8.00–15.30

Yhteystiedot

Käyntiosoite

Elielinaukion röntgen
Elielinaukio 2 G
Helsinki

3. kerros

Postiosoite

PL 751
00029 HUS
ma–pe 8.00–15.30

Elielinaukiolla teemme tavallisia röntgentutkimuksia ilman ajanvarausta ja muita kuvantamisen tutkimuksia ajanvarauksella. Voit tulla röntgeniin, jos sinulla ei ole ylähengitystieoireita tai epäilyä koronavirustartunnasta.

Sijaitsemme Helsingin ydinkeskustassa, Postitalon tiloissa. Sisäänkäyntimme löytyy Elielinaukion puolelta. Tiloihimme pääsee vain hissillä.

Tutkimme HUSin alueen terveysasemien ja sairaaloiden asiakkaita, jotka ovat täyttäneet 7 vuotta. Tätä nuoremmat lapset kuvataan Uuden lastensairaalan röntgenissä.  Lasten murtumaepäilyt kuvataan aina Uuden lastensairaalan röntgenissä. Potilaiden pitää pystyä itse siirtymään tutkimuspöydälle.

Teemme tavalliset röntgentutkimukset eli luuston ja keuhkojen kuvaukset ilman ajanvarausta. Voit tulla röntgeniin silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Ilmoittaudu odotustilassa automaatilla.

Ultraäänitutkimukset ja luuntiheysmittaukset teemme ajanvarauksella. Voit varata ajan soittamalla asiakaspalveluumme. Jos kyseessä on alle 16-vuotiaan lapsen tutkimus, varaa aika puhelimitse.

Elielinaukion röntgeniin ei saa ohjata koronavirusepäily- eikä koronaviruspotilaita.

Videoesittely

Feedback

Löysitkö etsimäsi?