Teratologinen tietopalvelu - äidin lääkeneuvonta

Tervetuloa kotisivuillemme! Jos et löydä vastausta kysymykseesi täältä, voit olla meihin yhteydessä joko puhelimitse tai chatin kautta.


Puhelinpalvelu p. 09 4717 6500 (normaalihintainen puhelu)

Aukioloajat:

ma klo 9-13

ti klo 9-15

ke klo 12-16

to klo 9-15

pe klo 9-13 

Chat-palvelu Terveyskylä.fi:ssä

​Avoinna ma ja pe klo 13-15

Klikkaa tästä Chattiin

​Terveydenhoitohenkilökunta voi tarvittaessa ottaa yhteyttä potilaita koskevissa kysymyksissä myös sähköpostitse osoitteessa: kons-teratologinen@hus.fi .          Huom! Teratologinen tietopalvelu ei vastaa sähköpostitse yleisöltä tuleviin kyselyihin.


Teratologinen tietopalvelu, äidin lääkeneuvonta, antaa tietoa hedelmällisyyteen, raskauteen ja sikiön kehitykseen haitallisesti vaikuttavista lääkkeistä ja muista ulkoisista tekijöistä sekä neuvoo imetyksen aikaista lääkitystä koskevissa kysymyksissä.

Teratologiseen tietopalveluun voivat ottaa yhteyttä raskautta suunnittelevat tai jo lasta odottavat äidit ja isät, terveydenhuollon ammattihenkilöt, apteekit ja viranomaiset sekä tiedotusvälineet.

Palvelu ei puutu äidin, raskauden tai lapsen hoitoon eikä määrää lääkkeitä. Palveluiden ollessa suljettuna ota yhteys omaan neuvolaan tai äitiyspoliklinikkaan. Työssä tapahtuvaan altistumiseen liittyvät riskit kuuluvat ensisijaisesti omaan työterveyshuoltoon.​

vasen
oikea

Tera_foolihappovauva_muok.jpg

Seurantatutkimus

Voit halutessasi auttaa muita äitejä osallistumalla seurantatutkimukseen.

 

TERATOLOGINEN FB-KUVAKE.jpg

Teratologinen_tietopalvelu_twitter.jpg

Teratologinen_tietopalvelu_instagram.jpg

Etsi sairauteen liittyvää tietoa Terveyskirjastosta