Gå till huvudinnehåll

Urologiska polikliniken, Lojo sjukhus

Nyckelord:
  • Lojo
  • Lojo sjukhus
  • urologi

Öppettider och kontaktuppgifter

Besöksadress

Lojo sjukhus
Sjukhusvägen 8, C-ingång, 1 vån.
Lojo

Postadress

PB 1010
00029 HUS

Betjäningstid

mån–fre 7.00–12.00
Vi har en tjänst för återuppringning.

Vid Lojo sjukhus urologiska poliklinik vårdar vi patienter med prostatacancer eller misstanke om det, patienter med urinblåsecancer, godartad prostataförstoring eller patienter som har problem att urinera.

Hoitaja ohjeistaa potilasta vastaanotolla

Vår urologiska poliklinik är en remisspoliklinik. Poliklinikens remisser kommer från hälsocentraler i området, privat- och företagsläkare, andra sjukhus och övriga enheter inom Lojo sjukhus. På polikliniken vårdar vi patienter som behöver läkarundersökningar och -vård på specialistnivå.

På vår poliklinik arbetar två urologer, en sjukskötare/uroterapeut och en avdelningssekreterare. Efter att vi har gjort undersökningar och ingrepp på polikliniken kan vi, beroende på sjukdom, ställa dig i operationskö eller ge dig en kontrolltid till urologiska polikliniken. När du inte längre behöver specialiserad sjukvård så ordnas din fortsatta vård av hälsocentralen eller till exempel en företagshälsovårdsläkare eller privatläkare enligt ditt tycke.

Sjukhus

Tjänster

Urologi

Inom urologin behandlar vi sjukdomar i njurarna och urinvägarna hos män och kvinnor samt i könsorganen hos män. Vi bedriver också forskning samt behandlar…