Siirry pääsisältöön

Saapuminen Meilahden siltasairaalaan

Asiasanat:
  • Meilahden siltasairaala
  • esteettömyys
  • käyntiohjeet

Meilahden siltasairaala sijaitsee Meilahden sairaala-alueella.

Käyntiosoite

Haartmaninkatu 4
00290 Helsinki

Saapumisohjeet

Pääset sisään Siltasairaalaan Meilahden sairaalojen pääsisäänkäynniltä, joka sijaitsee rakennuksessa 1. Voit tarkistaa rakennuksen sijainnin yllä olevasta kartasta.

Meilahden sairaalojen sisäänkäynnille johtaa pitkä mäki (kaltevuus 5 %, kulkuväylällä on sulanapitojärjestelmä). Pääsisäänkäynnillä on automaattisesti avautuvat liukuovet ja sen yhteydessä ei ole portaita. Meilahden sairaalojen pääaulasta on hissiyhteys Meilahden siltasairaalaan.
Saapuminen Meilahden yhteispäivystykseen

Meilahden yhteispäivystys sijaitsee kolmessa eri rakennuksessa. Yhteispäivystykseen saavutaan aina Haartmanin sairaalan (rakennus 12) sisäänkäynnin kautta, jossa sinulle tehdään ensin hoidon tarpeen arviointi ja ohjataan eteenpäin sen mukaan, minkälaista hoitoa tarvitset. Myös päivystyspotilaiden vierailijat saapuvat Haartmanin sairaalan sisäänkäynnin kautta.

Pysäköinti sairaala-alueella

Meilahden sairaala-alueella on useita pysäköintialueita ja kolme pysäköintihallia. Myös pysäköintihalleissa on yksi esteetön autopaikka hissiaulan sisäänkäynnin vieressä. Saattoalueita ovat pysäköintialue Haartmanin sairaalan edessä sekä Meilahden tornisairaalan ajorampit.Vierailuajat sekä tarkemman sijainnin sairaalan sisällä löydät jokaisen osaston ja poliklinikan omalta sivulta.

Palaute

Löysitkö etsimäsi?

Kiitos palautteesta!

Kiitos palautteestasi! Kerro halutessasi, kuinka voimme parantaa tätä sivua.

Kerro halutessasi, miten olemme onnistuneet tai kuinka voimme parantaa tätä sivua.

Ethän kirjoita tähän henkilökohtaisia tietojasi. Huomioithan, että emme vastaa tämän lomakkeen kautta jätettyihin palautteisiin. Muuta kuin verkkosivustoa koskevaa palautetta voit antaa palautesivullamme.

Kirjoita palautteesi allaolevaan kenttään.

Ethän kirjoita tähän henkilökohtaisia tietojasi. Huomioithan, että emme vastaa tämän lomakkeen kautta jätettyihin palautteisiin. Muuta kuin verkkosivustoa koskevaa palautetta voit antaa palautesivullamme.