Siirry pääsisältöön

Käyntiohjeet

Asiasanat:
  • Iho- ja allergiasairaala
  • esteettömyys
  • käyntiohjeet

Iho- ja allergiasairaala sijaitsee Meilahden sairaala-alueella.

Käyntiosoite

Meilahdentie 2
00250 Helsinki

Saapumisohjeet

Jos saavut julkisilla liikennevälineillä tai kävellen, reitillä on pitkä ja jyrkkä mäki. Jalankulkijoille suosittelemme  ensimmäisen kerroksen sisäänkäyntiä, jolle on portaat. Ensimmäisen kerroksen sisäänkäynnillä on käsin avattavat ovet.

Jos tarvitset esteettömän kulkureitin, voit käyttää ajorataa pääsisäänkäynnillemme. Pääsisäänkäynnin ovet avautuvat automaattisesti. Pyörätuoleja on lainattavissa pääsisäänkäynnin läheisyydessä.

B-portaan sisäänkäynnillä on käsin avattavat ovet sekä oviaukossa korkea metallikynnys. Portaan tuulikaapista löytyy irtoliuska kynnystä varten.

Sukupuolitautien klinikan sisäänkäynnillä on käsin avattava ovi. Ovessa on korkea kynnys ja tuulikaappi on ahdas.

Voit saapua meille myös huoltoliikenteen ajoreittiä pitkin. Sisäänajossa on iso nosto-ovi, jonka vierestä löytyy käyntiovi jalankulkijoille. Oven vierestä löydät ovipuhelimen (painike 1290 mm korkeudella). Huomioithan, että kulkureitti tunnelissa on jyrkkä (9 %). Tunneli johtaa ovelle, josta opastettu kulku sairaalan hisseille.

Hissimme ovat mitoitettu soveltuviksi pyörätuolien käyttäjille. Portaissamme on käsijohteet portaan kummallakin puolella.