Siirry pääsisältöön

HUSLAB Kamppi

Asiasanat:
  • laboratorio
  • HUSLAB
  • veri- ja virtsanäytteet

Aukioloajat

Palveluajat

ma–to 6.45–18.00
pe 6.45–16.00
la 8.00–14.00
28.6.-15.8.2021: avoinna ma-pe kello 6.45-16

Yhteystiedot

Käyntiosoite

HUSLAB Kamppi
Eteläinen Rautatiekatu 10 A, 3. krs
Helsinki

Postiosoite

PL 725
00029 HUS

HUSLAB Kampin laboratoriossa palvelemme vuoronumerolla ja ajanvarauksella. Suosittelemme ajanvarausta.

Laboratoriossamme voit asioida myös yksityislääkärin lähetteellä. Laboratoriossa on palautusautomaatti, jonne voit jättää tavallisimpia kotona otettuja näytteitä.

Kiireelliseen näytteenottoon voit tulla ilman ajanvarausta. Samoin näytepurkit voit noutaa ja palauttaa ilman ajanvarausta. 

Laboratorion pääsisäänkäynti on Eteläinen Rautatiekatu 10, A-porras. Sisäänkäynnin yläpuolella lukee kiinteistön nimi eli Freda48. Laboratorio sijaitsee kolmannessa kerroksessa.

Esteetön sisäänkäynti on C-portaan kautta, joka sijaitsee noin 20 metriä pääsisäänkäynnistä oikealle. Laboratoriolla ei ole omia pysäköintipaikkoja.

Pelkäävän asiakkaan palvelu

Tarjoamme Kampin laboratoriossamme näytteenottoa pelkääville asiakkaille erityispalvelua. Pyrimme huomioimaan pelkoasi aiheuttavat tekijät ja poistamaan niitä niin, että näytteenotto sujuisi mahdollisimman miellyttävästi. Palvelumme toimii vain ajanvarauksella, ja näytteenottoon varataan aikaa puoli tuntia. Aikaa varatessa valitaan "Pelkäävän asiakkaan palvelu".

Kun tulet laboratorioomme, voit istua odottamaan laboratorion perällä sijaitsevaan odotusaulaan. Sinut kutsutaan näytteenottohuoneeseen nimeltä.

Palvelut

Kohdunkaulasyövän seulonta

Kutsumme maksuttomaan kohdunkaulasyövän seulontaan 25–65-vuotiaat naiset viiden vuoden välein.

Laboratoriotutkimukset

Voit tulla laboratoriotutkimuksiin laboratorioihimme Uudenmaan, Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan alueella. Tarvitset tutkimuksia varten lähetteen.

Laboratorion ajanvaraus ja neuvonta

Voit varata ajan laboratorioon kätevästi verkossa osoitteessa www.huslab.fi/ajanvaraus. Palvelemme myös puhelimitse ja live-chatissa.