Gå till huvudinnehåll

Rådgivning och tidsbokning till laboratoriet

Nyckelord:
  • laboratorium
  • tidsbokning
  • HUS Diagnostikcentrum

Du kan boka en tid för undersökningar enkelt via nätet. Vi betjänar också per telefon och i live-chatten.

asiakaspalvelija puhelimessa

Utöver tidsbokning via nätet (www.huslab.fi/tidsbokning) betjänar vi också per telefon. Vi hjälper bland annat till med förberedelser inför laboratorieundersökningar och med andra frågor som rör undersökningar. Vi kan också hjälpa dig att välja ett lämpligt laboratorium. 

Vi betjänar på numret 09 471 86800 kl. 7.30-15.30. Vi har en tjänst för återuppringning kl. 8.00-13.30.

Svaren på laboratorieundersökningarna får du från den enhet som vårdar dig, till exempel en hälsostation. Vår kundrådgivning ser inte resultatet av coronavirustestet, du informeras om resultatet via sms.

I vår chatt- och chattbotstjänst svarar vi på frågor om till exempel tidsbokning och när verksamhetsställen har öppet. Vår chattbot hjälper kunder dygnet runt.  Våra kundtjänsthandläggare svarar i livechatten vardagar mellan 8 och 15. 

Vi samlar in återkoppling på telefonsamtal via textmeddelande. Vid återkopplingen frågar vi bland annat om ditt ärende blev omskött och om du skulle kunna tänka dig att rekommendera oss till andra. 

Kötiderna till vår tidsboknings- och rådgivningstelefon är kortare i slutet av veckan. 

Telefonsamtalet och att stå i kö till tidsboknings- och rådgivningsnumret kostar som ett lokalsamtal.  

Enheter

Kvarnbäckens laboratorium

På Kvarnbäckens laboratorium betjänar vi med könummer och tidsbokning. Vi rekommenderar tidsbokning.

Tullbommens laboratorium

På Tullbommens laboratorium betjänar vi med tidsbokning och könummer. Vi rekommenderar tidsbokning. På veckoslut betjänar vi endast med tidsbokning.

Kampens laboratorium

På Kampens laboratorium betjänar vi med könummer och tidsbokning. Vi rekommenderar tidsbokning. Efter kl. 15.00 och på lördagar betjänar vi endast med…

Myrbacka laboratorium

På Myrbacka laboratorium betjänar vi med tidsbokning och könummer. Vi rekommenderar tidsbokning. På torsdagar efter kl. 15.30 och på lördagar betjänar vi…

Respons

Hittade du vad du sökte?

Tack för responsen!

Tack för responsen! Berätta om hur vi kan förbättra den här sidan.

Berätta om hur vi har lyckats eller hur vi kan förbättra den här sidan.

Du skriver väl inte in dina personliga uppgifter här. Observera att vi inte svarar på respons som lämnats via denna blankett. Respons som inte gäller webbplatsen kan ges på vår webbplats.

Du skriver väl inte in dina personliga uppgifter här. Observera att vi inte svarar på respons som lämnats via denna blankett. Respons som inte gäller webbplatsen kan ges på vår webbplats.