Gå till huvudinnehåll

Rådgivning och tidsbokning till laboratoriet

Nyckelord:
  • laboratorium
  • tidsbokning
  • HUS Diagnostikcentrum

Du kan boka en tid för undersökningar enkelt på nätet. Vi betjänar också per telefon och i live-chatten.

Asiakaspalvelija puhelimessa

Tidsbokning på nätet och chattbott

Du kan boka tid till laboratoriet på www.huslab.fi/tidsbokning. Då du bokar tid får du information om hur du kan avboka eller skjuta upp en redan bokad tid.

I vår chatt- och chattbotstjänst svarar vi på frågor om till exempel tidsbokning och när verksamhetsställen har öppet. Vår chattbot hjälper kunder dygnet runt. Våra kundtjänsthandläggare svarar i livechatten vardagar kl. 8.0015.00. Du hittar chatten längst ner till höger på sidan.

Tidsbokning per telefon

Vi betjänar också per telefon. Vi hjälper bland annat till med förberedelser inför laboratorieundersökningar och med andra frågor som rör undersökningar. Vi kan också hjälpa dig att välja ett lämpligt laboratorium. 

Vi betjänar på numret 09 471 86800 vardagar kl. 7.3015.30. Vi har en tjänst för återuppringning kl. 8.0013.30.

Kötiderna till vår tidsboknings- och rådgivningstelefon är kortare i slutet av veckan. Samtalet och att stå i kö kostar som ett lokalsamtal.  

Vi samlar in återkoppling på telefonsamtal via textmeddelande. Vid återkopplingen frågar vi bland annat om ditt ärende blev omskött och om du skulle kunna tänka dig att rekommendera oss till andra. 

Svaren på laboratorieundersökningarna

Svaren på laboratorieundersökningarna får du från den enhet som vårdar dig, till exempel en hälsostation. Vår kundrådgivning ser inte resultatet av coronavirustestet. Du informeras om resultatet via sms.

Hitta det närmaste laboratoriet

På söksidan för laboratorier kan du söka efter våra verksamhetsställen på basis av till exempel läge och de laboratorieprov som ska tas. 

Laboratoriesökning

Enheter

Kvarnbäckens laboratorium

På Kvarnbäckens laboratorium betjänar vi med könummer och tidsbokning. Vi rekommenderar tidsbokning.

Tullbommens laboratorium

På Tullbommens laboratorium betjänar vi med tidsbokning och könummer. Vi rekommenderar tidsbokning. På veckoslut betjänar vi huvudsakligen med tidsbokning.

Kampens laboratorium

På Kampens laboratorium betjänar vi med könummer och tidsbokning. Vi rekommenderar tidsbokning. Efter kl. 15.00 och på lördagar betjänar vi endast med…

Myrbacka laboratorium

På Myrbacka laboratorium betjänar vi med tidsbokning och könummer. Vi rekommenderar tidsbokning. På torsdagar efter kl. 15.30 och på lördagar betjänar vi…

Respons

Hittade du vad du sökte?

Tack för responsen!

Tack för responsen!

Skriv in din respons om webbplatsen här.

Du skriver väl inte in dina personliga uppgifter här. Observera att vi inte svarar på respons som lämnats via denna blankett. Respons som inte gäller webbplatsen kan ges på vår webbplats.

Skriv in din respons om webbplatsen här.

Du skriver väl inte in dina personliga uppgifter här. Observera att vi inte svarar på respons som lämnats via denna blankett. Respons som inte gäller webbplatsen kan ges på vår webbplats.

Fråga mig om laboratorie- och bilddiagnostiska undersökningar!